Orly – Halley’s Comet

This post is also available in: Magyar

A Haley’s Comet már a Cosmic FX kollekció megjelenésekor nagy visszhangot váltott ki, mivel tökéletes dupe-ja a méltán híres Zoya Charla-nak és az OPI Catch Me In Your Net-jének is. De legtöbbünknek valószínűleg az Essence – sajnos már nem gyártott – Choose me! nevű körömlakkja fog eszünkbe jutni róla, ugye? :)

A Choose me!-t rengetegen szerettük és szeretjük ma is, ha maradt még belőle egy kicsi az üveg alján vagy ha voltunk olyan szerencsések, hogy sikerült betáraznunk belőle, mielőtt még teljesen eltűnt volna a polcokról.

Amíg nem kellett attól félni, hogy a Choose me! végleg eltűnik, addig eszembe sem jutott megvenni a Haley’s Comet-et, most viszont már úgy éreztem, hogy nem szabad kockáztatnom, hogy kifogyjak ebből a gyönyörű árnyalatból, ezért megvettem őt is.

Nem hagyhattam ki, hogy ne hasonlítsam össze az Essence lakkal, így az egyik ujjamra azt kentem fel:

Láthatjátok, hogy a színük szinte teljesen megegyezik, talán az Essence egy ici-picit jobban csillog, de ennyi.

Érdekesség, hogy míg az Orly-ból 3 réteg kellett a teljes fedéshez, addig az Essence-ből 2 is elég volt. Ami viszont nálam eldönti a kérdést, hogy melyik lakk a jobb: az Essence hihetetlenül befogta a körmöm, az Orly viszont nem. Ez pedig nálam vízválasztó, ha egy lakk – alaplakk ellenére is – befogja a körmöm, azt én bizony az életben nem kenem fel többet!

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*