Piros, fehér, zöld poszt

This post is also available in: English

Nemzeti ünnepünkön helyénvalónak gondoltam piros-fehér-zöld színekkel tisztelegni a márciusi ifjak előtt. Három csodás lakkot mutatok így ma be, kezdjük is.

Astor Quick’N Go – 240

Ahogy már említettem, Apukám nőnapi ajándéka volt ez a lakk, ő maga ment be egy boltba és választotta ki nekem. Nagyon nem kockáztatott, a pirossal biztosra ment, de tuti nem sejtette, hogy egy új világot tár fel előttem ezzel a lakkal. :)

Az Astor lakkok közül eddig csak a Fashion Studio vonalat próbáltam, ami fiatalosabb, élénkebb színeket kínál, illetve egy Lycra Lacque Deluxe-om is volt, de azt elajándékoztam, mert nem az én színem volt. A Quick’N Go vonalat soha nem néztem meg igazán, mert csak annyit láttam, hogy kicsi üveg+magas ár (1299.-). Most viszont már értem, miért is kerülnek ennyibe ezek a lakkok: azért, mert a minőséget meg kell fizetni. Ez ugyanis egy kiváló minőségű körömlakk.

Ez a lakk nálam simán lenyomja az összes eddigi piros lakkomat (legyen az L’Oréal, OPI vagy bármi). 1, azaz EGY rétegben tökéletesen fed, még én sem akartam még egy réteget rákenni. Szuper az ecsete, könnyű felkenni és tényleg hiper gyorsan szárad.

Nagyon ajánlom ezt a vonalat mindenkinek, aki nem szeret szöszmötölni a lakkozással, és csak olyan lakkokra van szüksége, amelyek megbízhatóak és pikk-pakk fel lehet őket kenni. Belenyúlni szinte lehetetlen, szóval sajtkukacoknak tökéletes.

Komolyan mondom, 5 lakk a Quick’N Go-k közül (5 alapszínnel – mondjuk 1 piros, 1 bordó, 1 nude, 1 rózsaszín és 1 korall) a legtökéletesebb kezdő körömlakk-szett, amit drogériás szinten találhattok.

(Hol éltem én eddig, egy kő alatt, hogy nem tudtam ezekről a lakkokról?! Persze most megnéztem krémmánián és tényleg rengetegen szeretitek őket.)

Catrice Neo Geisha LE – Discreet Artist (C01)

Mindig is vágytam egy olyan fehér lakkra, ami nem hibajavító fehér, hanem önmagában is kellemes árnyalatú. Mikor megláttam a Catrice Neo Geisha kiadását rá sem pillantottam a zöld, lila és rózsaszín lakkokra, hanem rögtön erre csaptam le.

A fedéssel kapcsolatban nem voltak hiú ábrándjaim, gondoltam, hogy nem egy rétegben fog fedni. A képeken 3 réteget láthattok, ennyi már nekem is megfelelő fedést biztosított.

Enyhén rózsaszínes tónusa van, az állaga is kellemes.

Kiváló glitter sandwich manikűrhöz is, kicsit az Essie Marshmallow-hoz hasonlít ebben. Én imádom. Annyira örülök, hogy végre sikerült találnom egy ilyet. :)

IsaDora – Beetle Green (720)

Verus ajándéka sem pihenhetett tovább a fiókban, főleg, hogy egy zöld is kellett a mai témához.

A Beetle Green egy igazán különleges körömlakk, ilyen szín bizony nem terem minden bokorban. Nagyon régóta szerettem volna a magaménak tudni, Verus erre nagyon boszorkányosan ráérzett. :)

Az üvegben enyhe duokróm hatás látszik, ami a körmökön már nem jelenik meg, de amit kapunk, az is szépséges. Hideg tónusú méregzöld foil. Ez az én színem! :)

Az ecset a szokásos IsaDora széles-lapos ecset, a kisujjamra még mindig túl széles. :) 2 réteg kell belőle, egy rétegben még foltosan fed.

Szemkápráztató színe van, egyszerűen fantasztikus. Még több kép és infó róla Anitánál és Andiéknál itt és itt.

Remélem mindenkinek kellemesen telik a hosszú-hétvége és sikerül kipihennetek magatokat. :)

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Lilla - 2013-03-15 - 09:31

  Nagyon szép mindhárom lakk, bár a catrice valamiért annyira nem szimpi. :)
  sajnos, én pesten ragadtam a hosszú hétvégére. olyan bizonytalan a helyzet, autópályán is, h el sem indultunk a busszal tegnap. :SReplyCancel

 • M. - 2013-03-15 - 10:07

  Anyukámnak van egy régi Astor lakkja (szerintem 10 éves) és még a mai napig is ugyan úgy fed, mint új korában. Nem száradt be!!
  Nagyon tetszik mind a három lakk, jó ötlet volt ez a piros-fehér-zöld poszt! :)))ReplyCancel

 • Angie - 2013-03-15 - 10:11

  Egy pillanatra megijedtem, hogy zászlós manikűr lesz :)
  Az IsaDora tényleg csodaszép, az Astorra meg egyszerűen öröm ránézni, mégis a Catrice-hez hoztad meg a kedvem, ki érti ezt… :)ReplyCancel

 • panda - 2013-03-15 - 10:43

  Valahogy a Catrice-hez továbbra sem jött meg a kedvem, ez a 3 réteg meg… nekem túl sok, nem szeretem ha ennyiszer kell felkenni. :( A Quick’N Go lakkokat általában akciósan veszem, de totálisan elégedett vagyok velük, teljes áron is megérik amit nyújtanak. A Lycra lakkokkal hasonló a helyzet, lássuk be, az Astor tud valamit. :DReplyCancel

 • Marcsi - 2013-03-15 - 11:08

  Mindegyik árnyalat nagyon tetszik! :D

  Astor: Én mindig hangoztatom blogon is, ha ezzel a márkával dolgozok, hogy mennyire fantasztikusak. Egyszerűen imádom mindegyiket! :D Most a Fruity kollekciót bogarásztam, legszívesebben az összeset elhoztam volna. :D

  Catrice: Az a legnagyobb bajom, hogy itthon a közelben SEHOL nincsen Catrice. Egyik Müllerben sem, Rossmannban sem. Ha Budapestre megyek, akkor meg egészen más márkát nézegetek, így szégyenkezve, de bevallom, hogy egy sincsen nekem ebből a márkából. Ez a fehér amúgy nagyon nagy kedvet csinált ahhoz, hogy megnézzem magamnak. :)

  IsaDora: röviden és tömören: <3ReplyCancel

 • Ági - 2013-03-15 - 11:17

  Hm, úgy látszik, eddig én is méltatlanul hanyagoltam az Astor lakkokat. Szép a színe, a fedése pedig külön bónusz. :) Legközelebb majd alaposabban megvizsgálom őket…ReplyCancel

 • Dyna - 2013-03-15 - 11:40

  jujj, ez az astor lakk most megdobogtatta szívemet! nah meg az isadora is, gyönyörű színe van! :)ReplyCancel

 • Bikira - 2013-03-15 - 12:16

  hát az a piros lakk egyszerűen mesés, ebből a vonalból nekem sincs lakkom az astortól.

  nekem van egy iszonyat szép piros lakkom, lancome, gyorsan szárad, nagyon szép, de a tartóssága kutyafüle.. ha ennek jó a tartóssága is, akkor lehet megveszem :)
  (roni)ReplyCancel

 • lakkomlakkom - 2013-03-15 - 13:41

  Lilla: Sajnálom, hogy így keresztbe húzta a számításaidat az idő. :( Mi is inkább itthon maradtunk, nem mertünk elindulni a hó miatt sehova… Azért remélem, most már lassan jön a tavasz.

  M.: Ezek szerint tényleg érdemes jobban odafigyelni erre a márkára. :)

  Angie: :D Nem, a zászlós manikűr nem az én műfajom. :) Mindhárom lakk különleges valamiért, megértem, hogy a Catrice is nagyon tetszik. :)

  Panda: Én tényleg nem gondoltam volna, hogy az Astor egy ilyen megbízható márka, valamiért mindig elsiklottam felettük, de nagyon örülök, hogy végre felfedeztem őket. Nem is merek többet venni belőlük, mert félek, hogy mostantól csak azokat használnám. :D A három réteg a Catrice esetében tényleg soknak tűnhet, de egyelőre még nem sikerült hasonló színű lakkot találnom, ami rögtön fedett is volna, ezért nem bánom.

  Marcsi: Olvastam az Astoros posztodat és az is nagyon meggyőzött!:) Én is néztem a Fruity-kat, de azokból tavaly vettem egy párat és annyira nem nyűgöztek le. Viszont az új színek tényleg nagyon szépek.
  Sajnálom hogy nincs felétek Catrice, mert szerintem imádnád, nagyon jó lakkjaik vannak (…meg néha nagyon rosszak is, de szerencsére ez csak ritkán fordul elő). Érdekes, hogy még a Müllerben sincs…ha indítasz petíciót, én aláírom.;)

  Ági: A honlapjuk szerint sokkal több árnyalat van belőlük mint amiket nálunk lehet kapni, de azért azokból is lehet csemegézni, amik nálunk is megtalálhatóak. :)

  Dyna: Ugye milyen szépek?! <3 :)

  Roni: Rajtam három napig tökéletes volt az egy réteg is. Ez a maximum, amíg egy lakkot magamon hagyok, már az is jelent valamit, hogy nem akartam lemosni ennyi ideig. :)ReplyCancel

 • Belle - 2013-03-15 - 14:08

  Nem akarok ünneprontó lenni, de muszáj megjegyeznem, hogy én vagyok a kivétel, nekem nem váltak be a Quick’N Go lakkok. :( Azt hiszem, ugyan ilyen pirosom és egy rózsaszínem volt másfél-két éve, de az állagával nem tudtam megbarátkozni, nekem nagyon sűrű volt, ráadásul gyorsan be is száradtak. Vagy talán azóta módosítottak volna rajta? :) Bár az is igaz, hogy én inkább a kifejezetten folyós lakkokat szeretem, amiért meg mások nem mindig rajonganak. :)

  Az IsaDora viszont… huh, mióta szemezek már ezzel az árnyalattal! Van ugyan már egy sötétzöldem, de azt hiszem, idővel le fogok csapni a Beetle Green-re is, csodás!ReplyCancel

 • Marcsi - 2013-03-15 - 15:04

  Rendben! :D De itt OPI sincsen, bár Tatabányán elvileg van valahol, de még nem fedeztem fel.
  Esztergomba meg már van a Müllerbe, kár hogy más nem vagyok kollégista… :DDD Ilyenkorra hozzák be őket. :( De legalább az ösztöndíjam nem ment el. :DReplyCancel

 • Barbi - 2013-03-15 - 17:19

  Az Astor csak azért nem hozott lázba, mert engem egy Max Factor Glossfinity simapirossal leptek meg nemrég, ami ugyan nem egyréteges, de nagyon tartós :)
  A fehér lakkokat nem szeretem, ezt a Catrice-t sem venném meg, bár tény, hogy felüdülés a hibajavító-fehérek mellett, amit meg pláne nem érzek magaménak.
  Az Isadora meg… szavak nincsenek, TÖKÉLETES & gyönyörű *_*ReplyCancel

 • Monika - 2013-03-16 - 15:12

  Nekem is megvan ez a piros Astor lakk, plusz a másik nagy kedvenc ebből a vonalból a Caribbean sea türkiz lakk, Ő is egy rétegben is gyönyörűen fed, imádom, és a színét is :)ReplyCancel

 • Ani smink és köröm - 2013-03-21 - 18:44

  Ezzel az Astorral felpiszkáltad a fantáziám!!! :DReplyCancel

 • djkatybeauty.blogspot.com - 2013-03-25 - 09:36

  A piros és a zöld egyszerűen csodálatos <3ReplyCancel

 • C. - 2013-04-01 - 21:11

  Nem tudom mennyire elfogadott ( :) ) vagy mennyire illik ide, de meg tudod mondani, hogy műkörmöd van-e? Mert gyönyörű alakja van! Ha alapból ilyen, akkor csak sárgulok az irigységtől!ReplyCancel

 • lakkomlakkom - 2013-04-02 - 09:06

  Belle: Érdekes, hogy ezt írod, sajnálom, hogy neked nem váltak be. :( Főleg azért, mert nekem meg pont túl folyósnak tűnnek, nem bánnám, ha egy leheletnyivel sűrűbbek lennének. Ezért is csodálkoztam, hogy ilyen jól fednek. A Beetle Green viszont tényleg csodás, ebben maximálisan egyetértünk. :D

  Barbi: Azért is jó egy ilyen “vegyes poszt”, mert így nagyobb az esélye, hogy mindenki talál benne kedvére valót. :D ;)

  Monika: Jajj, ne is mondd, az ilyen türkizek amúgy is a gyengéim… :)

  Ani: Elnézést. :D:D:D

  Djkaty: Igen éééés igen. :)

  C.: Nincs műkörmöm, nem is volt soha, mind a tíz teljesen és vitathatatlanul az enyém. :D Köszönöm szépen, tényleg szerencsés vagyok, hogy így nőnek ki az ujjaimból, ezért Anyukámat illeti a hála. :) Ne sárgulj, szerintem bármilyen alakú is legyen valakinek a körme, ha szépen meg van formázva és ápolt, az ugyanúgy vonzóan tud kinézni. Ha meg még szépen ki is van lakkozva, az pedig felteszi az i-re a pontot. :)ReplyCancel

 • […] igaz rá is, amit nemrég a bordó társáról írtam: szépen fed, akár 1 vastagabb rétegben is, gyorsan szárad, kiváló formulája van és […]ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*