Golden Rose lakk-válogatás

This post is also available in: English

collage_gr

A szemfülesebbek már biztos észrevették, hogy a Golden Rose márka már nem csak a Nailland-nél érhető el, hanem felbukkannak néhány Müllerben (Europeum és Corvin) és a Marionnaud-ban is. A Müllerekben egy forgatható állványon találunk összesen 150 árnyalatot a Rich Color, az Ice Chic és a Color Expert vonalból, a Marionnaud kasszáknál pedig a mini Wow! lakkocskák vihetnek minket kísértésbe, méghozzá pontosan 101 árnyalat. A forgalmazótól kaptam mindegyik típusból egy színt, hogy egy kis belátást nyerjünk abba, mikkel is találkozhatunk.

Bár úgy tűnhet, hogy nem én választottam a színeket, de képzeljétek, mindet én emeltem le önszántamból az állványról. Mivel ezek a lakkok leginkább az átlagos körömlakk felhasználókat, nem pedig minket, hard core körömlakk-függőket célozzák, ezért a színválaszték is inkább a tipikusan nőiesebb, “hordhatóbb” színeket tartalmazza túlnyomóan – persze szerencsére azért vannak kékek, zöldek, sárgák is. :)

GR – Ice Chic 12

Az Ice Chic lakkok üvege újfajta szögletes alakú, ennél több különbséget nem találtam a régebbi vonalakhoz képest. A 12-es számú mályva kifejezetten könnyen kenhető, két rétegben szépen fed.

GR – Wow! 16

A Wow! üvegcsék mindössze 6 ml lakkot tartalmaznak, de szerintem ennyi bőven elég lehet egy színből. Nekem nagyon tetszik, hogy a kupakjuk pont olyan színű, mint a lakk az üvegben, ettől olyan kis cukorka érzetük van. A 16-os számú rózsaszínben apró csillámok is vannak, két rétegben fed.

_mg_6054 _mg_6052

GR – Rich Color 21

A Rich Color krém lakkjait régóta használom, bátran megveszem szinte bármilyen színben, hiszen ezért az árért nem túl nagy a kockázat – főleg mivel általában nagyon jó a minőségük is. A klasszikus piros 21-es sem kivétel ez alól, könnyen siklik a körmökre, két rétegben fed.

_mg_6060 _mg_6056

GR – Color Expert 32

Na, és akkor nézzük a főnyereményt: a Color Expert 32 simán elmenne bármilyen drágább indie lakknak, annyira szép. *_* Sötétbordó alapban vannak lila, narancssárga és rózsaszín pelyhek – fantasztikusan sikerült ez a lakk! Két rétegben fed, a minősége is kifogástalan.

_mg_6068 _mg_6070

De most komolyan. *_* *_* *_*

_mg_6064

Szóval, ha nem juttok el a Naillandig, de szívesen csemegéznétek a Golden Rose lakkjai közül, akkor irány a Müller vagy a Marionnaud! :) A Rich Color, a Color Expert és az Ice Chic lakkok ára 590 forint, a Wow! minik 390 forintba kerülnek.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Audrey80 - 2016-11-04 - 09:17

  Rengeteg mini lakkom van, főleg a rózsaszín árnyalatokból, ez is megvan :) Meg a mályvához hasonló szín is van, ha nem is GR, anyám főleg lilás színeket kér mindig a körmére, abból is sok van. Piros, hm, nem nagyon van piros lakkom, talán 1-2, a többi mind csak pirosas-rózsaszínes. Ez szép piros, vidám, nyárra való.
  Az utolsó tényleg szép, holnap megyek Müllerbe, rápillantok.
  Nagyon ritka egyébként, hogy megnézem a drogériás lakkokat, ha van egy új kollekció, akkor esetleg, de ha nem olvasnék blogokat, szerintem ellennék kb. 20 lakkal boldogan, csak hát mindig elcsábulok :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-11 - 10:16

   Érdemes tényleg megnézni az állványokat, én is forgatgattam az egyiket egy pár napja, szépek rajtuk nagyon a színek. :)
   Ráadásul az áruk miatt itt még nagyobb a csábítás. :):)ReplyCancel

 • Dii - 2016-11-04 - 13:19

  Rég volt, hogy ennyire felcsigázott volna lakk! A Golden Rose Rich Color kollekciója amúgy is szívem csücske (lehet, unalmas ember vagyok, de a krém finosh a gyengém). De ez a Color Expert most nagyon tetszik, lehet közelebbről is megnézem majd magamnak *-*ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-11 - 10:17

   Én csak nemrég kezdtem el igazán értékelni a krém lakkokat, így most nagyon megértelek. :)
   És igen, érdemes megnézni őket, annyira jó árban vannak és szépek is.ReplyCancel

 • Pandi - 2016-11-04 - 19:28

  Az a bordó! Valami mesés. Azt hiszem érdemes lenne jobban körül nézni a GR lakkok között a jövő hónapban… Ebben a hónapban nem veszek lakkot, kemény leszek. Na jó, csak azért mert a “Juliette has a gun” parfümkollekciómat fogom gyarapítani. ;)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-11 - 10:18

   Akkor ne is mondjam, hogy a kettővel későbbi posztban milyen szép az a bordó lakk? :D:D:DReplyCancel

 • Manna - 2016-11-06 - 10:19

  nagyon szeretem a GR lakkjait, ez a bordó is nagyon szépséges. :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-11 - 10:19

   Megbízható márka nagyon jó áron – szerencsénk van vele. :)ReplyCancel

 • Rita - 2016-11-07 - 10:02

  Jaj, hát, hol is kezdjem? *_* :D
  Krém finis, és ráadásul Golden Rose! Ebben a márkában még soha nem csalódtam, úgyhogy ezzel az utolsó lakkal is teszek majd egy próbát, ha valaha a közelébe kerülök. :) Gyönyörű!! *_* *_*ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-11 - 10:19

   Reméltem, hogy tetszeni fog. ;)ReplyCancel

 • Orsi - 2016-11-08 - 09:17

  Tegnap a hatásodra én is bevásároltam a GR lakkokból.:D Eddig nem vettem ilyet, de rájöttem, hogy többet nem adok ki többezer Ft-ot egy krémlakkra, amikor a GR ilyen minőségűek vannak. Egy rétegben tökéletesen fedett.:)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-11 - 10:20

   Sok lakkjuk van, ami egyszerűen zseniális, örülök, hogy neked is beváltak. :)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*