F.U.N. Lacquer – New Year 2017 collection

This post is also available in: English

collage_7

Az év vége nem is lenne ugyanaz a F.U.N. Lacquer aktuális újévi kollekciója nélkül. Ezúttal viszont nem a szokásos csilli-villi lakkokat kaptuk, viszont így sem hiszem, hogy csalódottak leszünk. Hat körömlakk jelent meg a kollekcióban, igencsak széles színválasztékkal. Nézzük is őket.

Tiara

Tiara egy babarózsaszín, amiben némi szórt holo fedezhető fel. (2 réteg)

Just Dance

Just Dance egy jelly piros, amibe piros és rózsaszín shimmer és scatter holo pelyhek kerültek. Pont annyira csillog, amennyire én mostanában szeretem. :) (2 réteg)

Magic Stone

Magic Stone egy világosabb aqua kék scatter holo pelyhekkel. A finise elég piCture pOlish-szerű, de talán egy kicsivel kevésbé jelly. (2 réteg)

Happy Place

Happy Place egy zöldes teal, amiben négyszet alakú rezes, zöldes, lime-os holo glitterek csillognak – annyira tetszik! Mostanában nagyon megszerettem a szokatlan alakú glittereket, szóval ez is rögtön szerelem lett. (2 réteg)

Unicorn Island

Az Unicorn Island egy újabb jelly, szintén négyzet alakú kék, rózsaszín és lila holo glitterekkel. Meglepő módon már két rétegben is szépen fedett. (2 réteg)

Evening Gown

És bégül itt van a nagy visszatérő, a legendás Evening Gown! Ez a lakk elég népszerű volt a maga idejében (2 éve talán?), ezért nagyon örülök, hogy a F.U.N. Lacquer visszahozta. <3 Nagyon nagyon sötét lila, lineáris holóval. (2 réteg)

Itt pedig egy rétegben látható a Unicorn Island az Evening Gown felett:

_mg_9987

Kifejezetten megszerettem ezt a kollekciót így a végére. Bevallom, mikor először láttam őket, kicsit csalódott voltam, mert tényleg másra számítottam, de amint elkezdtem felkenni őket, szépen sorban mind közel kerültek a szívemhez. Oké, kivéve a rózsaszínt, de ez biztos nem meglepő senkinek sem. A többi viszont! Persze az Evening Gown-t már évek óta szeretem, így ő előnnyel indult, de a jelly-pelyhes-glitteresek is hamar utolérték, nagyon megszerettem a formulájukat és a “hozzávalóikat” is.

Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy itt éppen nagyon rövidek a körmeim, így hosszabb körmök esetében valószínűleg kelleni fog a jellykből a három réteg.

A kollekció december 31-től lesz elérhető a F.U.N. Lacquer webshopjában és a stockist-oknál.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • MsSofn - 2016-12-20 - 10:55

  Annyira próbálom szeretni mostanában a F.U.N lakkjait, de nem megy..Az Evening Gown ebből talán az ami tetszik, de ez sem az a must have érzés. Holott tavaly még éppen anyagi csődbe döntöttek a karácsonyi lakkjaik, vagy a 2015 nyári kollekció. Valahogy elfáradt talán?ReplyCancel

  • Anitacska - 2016-12-20 - 11:07

   Én is pontosan így vagyok vele. Nem igazán tetszenek mostanában a FUN lakkjai, pedig régen nagyon sokat vettem, van tőlük 80 lakkom. Ezek közül is leginkább az Evening Gown tetszik, ami megvan, meg a Unicorn Island talán. Szép mind, de nem elég különleges ahhoz, hogy megvegyem, különösen mivel a FUN lakkjai az egyik legdrágábbak.ReplyCancel

   • lakkomlakkom - 2016-12-22 - 09:38

    Azt mondjuk, én sem értem, miért ennyivel drágábbak, mint a legtöbb indie.ReplyCancel

  • Ritus - 2016-12-20 - 18:49

   Szívemből szóltatok… A FUN-tól, pláne újévi kollekcióként, nagyon mást vártam. Nem baj, vigasztalódom a tavalyival, tegnap épp abból volt a karmaimon a Fashion Show és a The Art of Sparkle (H). :)ReplyCancel

   • lakkomlakkom - 2016-12-22 - 09:38

    A tavalyi kollekció csillogott ezek helyett is, az tuti. :D *_*ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-12-22 - 09:37

   Szerintem nem biztos, hogy a Fun vagy úgy általában a márkák fáradtam el, hanem talán mi. Hiszen évek óta jelennek meg a szebbnél szebb lakkok, és már nem olyan könnyű elnyerni a tetszésünket, mint régebben. Amúgy nem irigylem őket, nem tudom, mi újat lehet még kitalálni. o_OReplyCancel

 • Orsi - 2016-12-20 - 11:26

  Az Evening gown-t tuti beszerzem.:D A többi nem olyan extra, szépek, de annyira nem, hogy megvegyem.:)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-12-22 - 09:39

   Az Evening Gown tényleg kihagyhatatlan, ha valaki szereti a lilát. :)ReplyCancel

 • Audrey80 - 2016-12-20 - 13:12

  A sötétlila nagyon szép. Sőt, mindegyik tetszik, kivéve a rózsaszínt, annyiféle rózsaszín lakkom van, hogy szerintem telítődtem, pedig egyik kedvenc színem.
  (PP Magic harmadszorra hozott szerencsét, nem merem lemosni :D )ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-12-22 - 09:40

   Nálam is előfordul néha, hogy még egy kék lakk sem dobbantja meg a szívem, de szerencsére(?) ez csak átmeneti probléma szokott lenni. :):)
   Jaj, annyira örülök, hogy így bevált a Magic!!!!! ^^ <3ReplyCancel

 • Moci - 2016-12-20 - 21:49

  Ó, a Unicorn Island szerintem csodaszép! Nekem csak két Fun lakkom van, /volt még pár, de megváltam tőlük/ a starry night of the summer, és a cheers to the holidays h, őket imádom! Az van a Fun lakkokkal, hogy vagy túl sok, vagy túl kevés, mármint értitek túl csilli-villi. Nagyon el kell találni a színeket, és a csillám mennyiséget, mondom ezt én, aki mindig a csillámosat választja. :DReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-12-22 - 09:41

   Én mindig Fun lakkok után nyúlok, ha valami extra csilli-villit szeretnék…bár igaz, hogy ilyenkor leginkább 2-3 éve megjelent lakkokat veszek elő. Mostanában változtattak a profiljukon, ami nem biztos, hogy baj, de ezzel a célközönség is nyilván változik.ReplyCancel

 • Erina - 2016-12-22 - 06:35

  Evening Gown nagyon tetszik, most épp a sötétlila korszakomat élem, nem kérdés, hogy beszerzem. A többi is szép, de annyira nem különlegesek, igazuk van a lányoknak. Az utóbbi években annyira rápörgött a márka az übercsilivili lakkokra, hogy már ezt várja el a közönség, pedig nem baj az, ha vannak szolidabb kollekciók is. Úgy látom, próbálnak nyitni a hétköznapokban is hordható lakkok felé, hiszen az ünnepi időszak mégiscsak egyszer van egy évben. Szerintem nem a márka fáradt el, hanem a közönség telítődött. Öt éve egy-egy szép holo lakk még különlegességnek számított és ódákat zengtünk róla, ma már minden márkának tucatszám vannak mindenféle holo finishű lakkjai. A körömlakkpiacon ma már nem könnyű újdonságot mutatni. A helyükben csinálnék egy állandó kollekciót a legsikeresebbekből (pl. a 2015-ös gyönyörűségek), érdemes lenne azokat elérhetővé tenni a lányoknak, lenne rá kereslet. Biztos vagyok benne, sok lánynak azért nincs belőlük több, mert egyszerűen nem tudta megvenni egyszerre, de ha apránként megvehetné, megtenné. És mellette lehetne a hétköznapokon hordható kollekciójuk is, például a Sveta Sanders-féle kollekció elég jó irány hozzá, milyen szépek már! Én személy szerint leginkább ebbe a “minden limitált”-féle vásárlási kényszerbe fáradtam bele, hogy mindent azonnal kéne megvenni, amint kijön. Hát kinek van ehhez kedve (és pénze)? Megvenni párat, kiélvezni, utána jöhet a következő pár darab, de hogy a kedvenc 5+ márka minden kollekcióját azonnal, ez már maga a csömör… Még meg se érkezik az emberhez a rendelése, már jön a következő kollekció. Lassítani kéne…ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-12-22 - 09:51

   Hát, nehéz ügy ez, én sem mindig értek egyet az indei márkák döntéseivel, de aztán eszembe jut, hogy épp attól (is) indie márkák, hogy nem tudják/akarják ugyanazt csinálni, mint a China Glaze vagy a Zoya. Nagyon nagy a verseny, muszáj mindig új lakkokat kihozniuk, emiatt nyilván nem tudnak egy színből annyit, hogy az akár állandó is legyen. Gondolom, nem állhat a pénzük olyan árnyalatokban, amiket nem kapkodnak el azonnal – ez persze azt is mutatja, hogy nem mi, átlag magyar lakkos lányok vagyunk vagy leszünk valaha az igazi célcsoport, hanem az amerikai, ausztráliai, nyugat-európai lányok, akik bizony simán meg tudják venni az általad is említett 5+ kedvenc márka legújabb kollekcióiból a kedvenceiket.
   Ez így leírva elég szomorú, de attól még nem kevésbé igaz, sajnos.ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*