Hópelyhek, hópelyhek, hópelyhek

This post is also available in: English

snowflakes

Eljött az én időm, itt a karácsony, ünnepeljünk néhány hópelyhes manikűrrel. :) Instagramon már láthattátok őket, most nézzük meg, hogyan készültek.

Mikor idén először nekiálltam hópelyhekkel játszani, nyilván a kedvenc színeimhez nyúltam, a kékhez és a zöldhöz. Az alap a F.U.N. Lacquer idei karácsonyi kollekciójában található Blue Christmas, rá került egy réteg Northern Lights, majd a Moyra Winter Is Coming lemezének hópelyhei a Mundo Grinch-csel nyomdázva.

_mg_8771 _mg_8782

Másodjára már nőiesebb vonalon indultam el: alapnak felkentem a Delush Polish Poisoned Vine-t, erre nyomdáztam a Creative Shop 29-es lemezével és a Colour Alike két duokróm nyomdalakkjával, a Venus-szal és a Mars-szal. Először csak az egyik színt használtam és véletlenszerűen ide-oda nyomdázgattam vele hópehely részleteket a körmeimre, majd váltottam a másik színre és ugyanazzal a mintával mentem rá még egyszer. Így duplán lett duokróm, fantasztikusan mutatott. *_*

Végül jöttek a klasszikus karácsonyi színek, a zöld és a piros. Alapnak a piCture pOlish Holo Berries-t használtam, majd erre nyomdáztam zöld hópelyheket a Moyou Festive 03 lemezről. Ezután fogtam 3-4 féle zöld nyomdalakkot és egy ecset segítségével a hópelyheket átalakítottam fenyőágakká.

Mondanám, hogy ezzel be is fejeztem, de ez valószínűleg csak a posztra lesz igaz, a következő 2 hónapban bőven fogok még hópelyhes manikűröket készíteni. :)

Boldog karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek, köszönöm, hogy itt voltatok egész évben idén is! <3

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Elza - 2016-12-25 - 10:57

  A Moyra lemeze a webshop kosarában, és a középső manikűr nem csak ebből a háromból kedvenc, benne van a legszebb nyomdázásaid közt, számomra tökéletes, akármennyire elcsépelt szó is ez.
  Boldogat Edina, és ínhűvelygyuszka-mentes 2017-et. ;)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-03 - 09:51

   Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy ennyire tetszik! ^^ Én is oda meg vissza voltam érte, szinte fájt lemosni. :)ReplyCancel

 • Moci - 2016-12-25 - 14:08

  Nagyon jól sikerültek, talán az első tetszik a legjobban, a furi zöld hópihékkel! Nem bírok én sem betelni a téli manikkal, szinte kevésnek érzem a téli hónapokat! :)
  Boldog, békés ünnepet!ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-03 - 09:52

   Szerencsénkre most még 2-3 hónapig nem leszünk furák, jöhetnek a téli manik ezerrel. :):)ReplyCancel

 • Audrey80 - 2016-12-27 - 09:19

  Gyönyörűek, főleg az első, kár, hogy nem vettem meg ezt a lemezt.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-03 - 09:53

   Köszönöm! :) Én “sajnos” egy lemeznek sem tudok ellenállni, amin hópelyhek vannak. :)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*