Different Dimension – My Forever Fairytale

This post is also available in: English

collection_collage

Mostanában annyi különlegesen szép Different Dimension kollekció követte egymást, hogy mindig hatalmas örömmel vetem bele magam a Missitől érkező dobozokba. Legutóbb 6 szupercsillámos körömlakkal teli üveget találtam, így ma 3 mikroglitteres és 3 holo pelyhes lakkot nézhetünk meg.

Always Wish Upon A Star

Az Always Wish Upon A Star nagyobb részben rózsaszín holo mikroglitterekből, kisebb részben piros/zöld színváltós glitterekből áll. Az első réteget simán felkentem a körmeimre, a másodikat pedig felszivacsoztam. Eközben persze csillámos lett még a fülem is, meg a macska füle is, de mire elkészült a dolog, elképesztően mutatott. Két réteg fedőlakk után még mindig nem volt sima a körmeim felülete, de már így is nagyon vastag volt rajtuk a lakkréteg, ezért megelégedtem ennyivel is.

Nem mondom, hogy bármikor nekiállnék felkenni, de az biztos, hogy mikor már a körmeimen volt, nagyon jól nézet ki.

Dream Impossible Dreams

A Dream Impossible Dreams ugyanez a sztori, csak levendula lila mikroglitterekkel. Őt is ugyanúgy kentem fel, vele is szenvedtem és ő is nagyon jól nézett ki.

Slay Your Own Dragons

A Slay Your Own Dragons felkenésekor jelentősen lelkesebb voltam, mint az előző kettőnél, azért egy türkiz mikroglitteres lakkért én is szívesen küzdök. Természetesen ő a kedvencem a három közül (szerintem neki állnak a legjobban ezek a színváltós glitterek), de őt sem feltétlenül kapnám elő egy fárasztó nap estéjén.

Once Upon A Time

Térjünk is át a sokkal problémamentesebb trióra. A Once Upon A Time egy rózsaszín holo, aminek arany fénye és holo minipelyhei vannak. Nagyon éterien mutat és csillog, mint a bolond. (2 réteg)

Never Too Old For Fairytales

A Never Too Old For Fairytales ugyanazt a finist kapta, csak ő levendula lila. (2 réteg)

The Best Is Yet To Come

Végül pedig itt a kék The Best Is Yet To Come, ami nyilván a kedvencem. (2 réteg)

Szóval, ha szeretitek a csillogást és a pasztellesebb színeket, akkor nagyon jó helyen keresgéltek. A mikroglitteresekért meg kell dolgozni és lehúzható alaplakkot is tanácsos kenni alájuk, de felkenve tényleg lenyűgözően mutatnak. A lustábbaknak való pelyhes holók viszont szinte felsiklanak a körmökre, tehát mi sem maradunk választék nélkül.

A lakkok mától lesznek elérhetőek a Different Dimension oldalán.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Dia - 2017-01-13 - 12:53

  Nagyon vártam már ezt a kollekciót, meseszépek ezek a lakkok *-* Bár én is lustább típus vagyok (nem is kicsit) de az Always wish upon a star és a Slay your own dragons annyira tetszik, hogy szerintem hajlandó lennék kicsit küzdeni velük :) Szerinted 2-3 rétegben simán felkenve is fednének? Eddig a Once upon a time csak egy “sima” rózsaszín pelyhes holonak tűnt, de a képeiden látszik az arany shimmer/pehely szerűség is így már különlegesebb, lehet, hogy ő is kelleni fog. Arról esetleg nincs információd, hogy a Nailmailhez mikor érkezik meg a kollekció?ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-23 - 14:14

   Nem vagyok biztos benne, hogy szépen fednének úgy, mert nekem az első réteg felkenésekor úgy tűnt, hogy nem nagyon akarnak egyenletesen terjedni a glitterek. Viszont sokan beswatcholták őket és mindenhol szépen mutatnak, azt viszont nem hinném, hogy mindenki szivaccsal szórakozott, szóval lehet csak én voltam ügyetlen.
   A Once Upon A Time-ban amúgy tényleg erős az arany fény és olyan szép lesz tőle! *_*
   Sajnos nem tudom, hogy mikor érkeznek a Nailmailbe, de rögtön írok ide, ha megtudok valamit. :)ReplyCancel

 • Audrey80 - 2017-01-13 - 15:55

  Az utolsó 3 nagyon szép, főleg a kék, igazi téli jeges lakk.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-23 - 14:15

   Nekem is az a finish a kedvencem, tényleg olyanok, mintha jégszilánkok lennének a lakkokban. :)ReplyCancel

 • Ritus - 2017-01-13 - 18:50

  A csillámos cicafülről nincsen véletlenül fotó? Azt megnézném… :DReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-23 - 14:15

   :):):) Tényleg le kellett volna fotózni. :DReplyCancel

 • Moci - 2017-01-16 - 00:06

  Persze, hogy nekem a macerásabb fele tetszik! :D A Slay Your Own Dragons mesés, de ha jobban meggondolom a Slay Your Own Dragons, jaj de nagyon gyönyörű fagyos kék! :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-23 - 14:16

   Tényleg nagyon szépek, ha már egyszer fenn vannak….csak türelem kérdése az egész. :DReplyCancel

  • Moci - 2017-01-23 - 23:16

   A Slay Your Own Dragons belemászott a fejembe, most látom csak mit írtam, másodiknak a The Best Is Yet To Come-ot akartam! :DReplyCancel

 • Manna - 2017-01-21 - 18:44

  ez az egész kollekció úgy, ahogy van, jöhet! :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-23 - 14:16

   Nem csodálom, hogy ennyire tetszenek! :):)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*