Road To Polish Con vol 1.

This post is also available in: English

picmonkey-collage

A Polish Con a legjobb dolog, ami történhet egy körömlakk rajongóval: rengeteg indie márka és még több körömlakk egy helyen, ahol lehet vásárolni, beszélgetni és jobban megismerni egymást. 2017-ben április 29-én, New York-ban kerül megrendezésre az esemény – bárcsak mind ott lehetnénk. :)

Idén néhány márka gondolt egyet és az eseményre szánt exkluzív lakkjaikat már hónapokkal korábban elkezdik árulni, hogy azok is hozzájuk juthassanak, akik nem tudnak “elugrani” NY-ba. Az első körben a Cupcake Polish és a Glisten & Glow duóját rendelhetjük meg (a lakkok külön-külön is kaphatóak). A lakkokat Brooklyn inspirálta, itt lesz ugyanis a Polish Con.

Glisten & Glow – Where Brooklyn At?

A Where Brooklyn At? egy nagyon élénk, kékes rózsaszín holo, amibe lilás-pirosas mikroglitterek kerültek. (2 réteg)

Cupcake Polish – Hello Brooklyn

A Hello Brooklyn egy fekete holo rózsaszín shimmerrel és elképesztő pigmentáltsággal. Én két réteget kentem fel, mert kíváncsi voltam, változik-e valami, de nem, ugyanúgy tökéletesen mutatott, mint az első réteg után.

Mindkét lakk nagyon jól sikerült, minőségben hozzák, amit csak elvárhatunk tőlük. Nekem a Cupcake közelebb áll a szívemhez, mert azok a rózsaszín shimmerek nagyon megbolondítják a fekete alapot, imádom! De a két szín tökéletesen kiegészíti egymást, így ha valakinek mindkettő megtetszik, akkor ez plusz egy indok a tobzódásra. ;)

A lakkok január 8. és 14. között lesznek előrendelhetőek ITT, relatíve véges számban, hiszen ez csak egy limitált megjelenés.

Bár a “limitáltság” már kezd egy kicsit bosszantó lenni, én ezt most mégis pozitív irányú változásnak látom, hiszen többségünknek nem sok esélye van arra, hogy áprilisban tényleg kimenjünk New York-ba a Polish Con-ra, de jó tudni, hogy ez már nem feltétlenül jelenti azt, hogy az ott megjelenő lakkokról is le kell maradnunk.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Audrey80 - 2017-01-06 - 10:47

  2018-ban?? Wow. A fekete tényleg érdekes, a másikhoz túlságosan tél és hideg van.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-06 - 11:18

   Jaj, dehogy, 2017, csak én élek már a jövőben (beruházás tervező betegség :D), köszönöm, hogy szóltál! :)ReplyCancel

 • Millabell - 2017-01-06 - 12:00

  Álmaim lakkja egy olyan fekete, amiben pink glitterek vannak, és még soha nem találkoztam ilyennel. Ez a Cupcake közelít az elképzelésemhez, de úgy igazán most a Glisten&Glow dobogtatta meg a szívem :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-09 - 13:59

   Igen, emlékszem, hogy ezt már említetted és el sem hiszem, hogy nincs még ilyen, mert szinte látom a szemem előtt, hogy milyen jó lenne. :)ReplyCancel

 • Moci - 2017-01-06 - 12:38

  Gyönyörű ez a pink, bár nem az én színem, a fekete se. Szeretem a sötét lakkokat, de valahogy a feketét nem, bármilyen más szín ami már majdnem fekete, jöhet.
  Viszont egy ilyen Polish Con mennyire király lehet! :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-09 - 14:00

   Jaj, ne is mondd, fantasztikus élmény lehet! :):)ReplyCancel

 • Orsi - 2017-01-07 - 09:22

  Ez a fekete kell és kész!:DReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-01-09 - 14:00

   Az ilyen “azonnal szerelem” lakkok a legveszélyesebbek. :DReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*