Nailmail x Moo Moo Signatures – Untouchable Mermaid & Fairy Lake

This post is also available in: English

moo_moo

A Space Pirate mellett további két Nailmail x Moo Moo Signatures árnyalat is megjelent nemrég, az egyik Lexa, a másik Madlen közreműködésével. Lexát nem kell nektek bemutatnom, Madlen árnyalata pedig itt debütált, most mégis megmutatom nektek mindkettőjük lakkját az én körmeimen is.

Untouchable Mermaid

Az Untouchable Mermaid annyira lexás lett, hogy simán meg lehetne mondani róla, hogy az ő fejéből pattant ki ez az árnyalat, ha amúgy semmit nem tudnánk erről a kollabról. Az alapja egy tompább teal, amibe lila és piros glitterek valamint multikróm zöld pelyhek kerültek. Meglepő színpárosítás, de szerintem nagyon jól működik. Három rétegben kentem fel a tökéletes fedés érdekében, egy réteg fedőlakk simán kiegyenlítette a felületét. Az én kedvenceim benne a pelyhek, de ez talán nem meglepő. :)

Fairy Lake

A Fairy Lake-et én Madlen tippjét követve rögtön egy alapszínre kentem fel, mivel a jelly miatt önmagában kellett volna 3 réteg. Az alapom a Painted Polish Woodland Whimsey 2.0, ami egy csodálatos, egy rétegben zseniálisan fedő sötétzöld:

_MG_4063

Érdemes amúgy jobban megnézni ezeket a Painted Polish krémeket, nekem eddig csak ez van meg, meg a fekete (ami egyszerűen t ö k é l e t e s), de tervben van még jó pár alapszín beszerzése tőlük, mert valami elképesztően leegyszerűsítik az életet azzal, hogy így fednek. Életemben nem próbáltam még ennyire jó krém lakkokat, pedig párszor már azt hittem.

De a kis kitérő után térjünk vissza Madlen csodalakkjára: a jelly finisht ugye én eljátszottam a krém alappal, de a glitterek szerencsére maradtak. Vannak benne kisebb, holo glitterek, egészen nagy, zöld kör glitterek, meg ilyen kis zöld szilánkok vagy mik, amik kicsit megfűszerezik az egészet és maguktól odakerülnek mindenhova. Egy réteget láthattok a krém alapon és egyáltalán nem irányítottam a glittereket, maguktól is szépen elrendeződtek.

Nekem ő is nagyon tetszik, imádom benne a zöld glittereket, meg úgy általában azt, hogy bár kör glitterek vannak benne, nem lesz gyerekes vagy idétlen hanem megmarad vampy-nek….már ha ezt a szót lehet használni egy zöld lakk esetében.

Kicsit amúgy bánom, hogy lusta voltam és nem kentem fel 3 rétegben, mert én ugye élőben láttam Madlen körmén és úgy még jobban tetszett, hogy kijött a jelly finish is benne. Legközelebb biztos, hogy én is így fogom kipróbálni. :)

Persze, tudom és tudjátok ti is, hogy a végletekig elfogult vagyok a két lánnyal kapcsolatban (meg a Nailmaillel, meg Mei Mei-jel kapcsolatban is), szóval nekem nyilván nagyon a szívemhez nőttek ezek a lakkok, de ha megpróbálok egy pillanatra is objektív lenni, akkor is azt kell mondjam, hogy mindkét lakk nagyon különleges lett. :)

A lakkok elérhetőek a Nailmail exkluzív fülén, ahol szépen sorban gyűlnek a szebbnél szebb színek. :)

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
  • madlen - 2017-02-01 - 16:27
  • Moci - 2017-02-02 - 16:28

    Egyre jobban tetszik a Fairy Lake, pedig tényleg nagyon nem vagyok zöldes, annyira jól mutatnak benne a glitterek! :)ReplyCancel

  • Lexa - 2017-02-03 - 17:12

    <3 <3 <3 <3 <3ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*