IEUV – So Cabaret

This post is also available in: English

collage_1

Az idő és a távolság sokszor segít elfogulatlan(abb) véleményt formálni dolgokról, még ha ezt nem is mindig vesszük észre. Na, de hogy miről is beszélek? Arról, hogy csak swatcholok, swatcholok és swatcholok és – mint egy rendes körömlakkfüggő – próbálok minél több lakkot szeretni. Ez néha nehezebben megy, néhány kollekciót nem olyan egyszerű szeretni – ami egészen addig nem tűnik fel, amíg nem jön szembe egy olyan, ami minden vele töltött percet boldoggá nem tesz. Az Il Etait Un Vernis kollekciók pedig általában ilyenek, egyszerűen olyan könnyű velük.

Könnyű felkenni, könnyű befotózni, könnyű szerkeszteni és könnyű szeretni őket. Mert működnek. Minden egyes kollekció minden egyes lakkja működik. Persze nem lesz (nem lehet) minden lakkjuk zseniálisan különleges, de mindig szépek és mindig tökéletes a minőségük – leginkább emiatt az egyik kedvenc márkám az IEUV. Elég ránézni a So Cabaret kollekcióra: ezek a lakkok felsiklanak a körmökre, pigmentáltak, az ecset olyan jó kialakítású, hogy alig kell utána takarítani – egyszerűen pont jók.

De térjünk vissza a “rendes” blogoláshoz: ebben a kollekcióban is 5 lakk van, egy piros, egy zöld, egy fekete, egy Chanel Péridot dupe gyanús és egy fekete glitter topper. Mindet két rétegben kentem fel, kivéve a toppert, amit csak egyben.

Curtain Call

A Curtain Call egy picit jelly, ami miatt nagyon fényes, valamint nyomokban rózsaszín minipelyheket is tartalmaz, ami miatt mégsem lesz az a tipikus piros.

Hocus Pocus

A Hocus Pocus nagyon hasonlít a Chanel legendás Péridot-jára, csak annál hűvösebb és holo. Az alapja antik arany, ami kék, türkiz és zöld színekben játszik a fénytől függően.

It’s Showtime, Ladies!

Az It’s Showtime, Ladies! színtelen alapjába kicsi és még kisebb szögletes fekete glitterek és holo glitterek kerültek. A legjobban világos alapon mutatnak, én most a szintén IEUV #imanatural-ra kentem fel. Mivel imádom az izgalmas, fekete toppereket, ezért nekem egyértelműen ez a lakk a kedvencem a kollekcióból. <3

Offstage

Az Offstage egy fenyő zöld, nagyon enyhe holóval. Mindig is úgy gondoltam, hogy a sötét zöld nagyon elegáns és sikkes tud lenni, az IEUV most igazolt ebben. :)

Pretty in Ink

A Pretty in Ink maga a rock’n roll egy üvegben és egy abszolút must have minden tetovált lánynak és fiúnak. A “sima” fekete szín és a nagyon finom holo nem fogja megállásra késztetni az autókat az utcán, de én például nagyon menőnek éreztem benne magam, pedig olyan messze áll tőlem a tetovált lány image, mint a La La Land-től a legjobb filmért járó Oscar díj. (Jó,bocsánat, de muszáj volt. :D)

Jaj, hogy én hogy szeretem az IEUV-t….vagy mondtam már? :):) A szinte utánozhatatlan francia stílus és elegancia van minden egyes üvegükben, soha semmi nem túl sok vagy nem giccses. Ha bármelyik színük is van a körmeiteken, biztosak lehettek benne, hogy azt még Anna Wintour is jóvá hagyná szigorúbb pillanataiban is.

A kollekció lakkjai elérhetőek az IEUV saját webshopjában, illetve stockist-oknál, mint a Nailland, a Nailmail vagy a Hypnotic Polish.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Ági Mdolla - 2017-03-02 - 15:43

  3 lakkot vettem meg a kollekcióból :) Imádom az IEUV lakkokat, ahogy te is írtad, nagyon egyediek :)ReplyCancel

 • Pandi - 2017-03-02 - 16:20

  Dalmata lakk :DReplyCancel

 • Audrey80 - 2017-03-02 - 18:36

  Na igen, ez már kollekció, nem csoda, hogy ennyire odavagy értük, mindegyik tetszik!! Még a fura glitteres is.ReplyCancel

 • Moci - 2017-03-02 - 21:28

  Azért jók az IEUV lakkjai, mert olyan pigmentáltak, van mélységük.
  De most azon vagyok kiakadva, hogy hogyan kerülte el a figyelmemet ez a fekete fedőlakk? Eszméletlenül jól mutat azon a világos színen! Egek-egek, én ezt akarom, de gyorsan! :)ReplyCancel

 • jikka - 2017-03-03 - 09:32

  jaj, annyira érezhető, mikor olyan lakkokról írsz, amiket igazán szeretsz :-) élveztem minden leírt szavadat (a la la land-es megjegyzésért külön pacsi) :-)
  nem mellesleg komolyan elgondolkodtam rajta, hogy az egész kollekciót megrendeljem, gyönyörűek mind egy száligReplyCancel

 • Elza - 2017-03-03 - 15:02

  A Pretty in Ink behúzva, a La La Land-ért pedig innen is megy a pacsi, ehehe. :)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*