Cirque Colors – Kawaii collection

This post is also available in: English

collage_1

Ma nézzük meg a Cirque Colors Kawaii kollekciójának 10 színét. Először a pirosas-rózsaszíneseket, aztán a kékeket, lilákat, végül pedig a fémszínűeket. Illetve előtte még essen szó a márka desing váltásáról is, mert ahogy a közösségi médiában látom, sokakat ez jobban foglalkoztat, mint maguk a lakkok.

Szóval egyrészt megújult a doboz, mostantól ilyen krémszínűek, másrészt az üvegeken is más lett a felirat. Van akinek tetszik, van akinek nem, nekem a doboz kifejezetten tetszik, szeretem, hogy végre nem fekete (bár szívem szerint betiltanám ezt a dobozozást, mert maximálisan felesleges papírfelhasználásnak tartom), az üvegfelirat pedig teljesen hidegen hagy – de én legendásan nem vagyok csomagolás-érzékeny. Amíg tetszik egy körömlakk és jó az ecset is, tőlem aztán olyan üvegbe teszik a gyártók, amilyenbe csak szeretnék. :)

IMG_2859

De nézzük akkor a színeket.

Killer Kitsch

A Killer Kitsch egy pirosas élénk pink, amit úgy kell elképzelni, hogy az alapja egy melegebb, kicsit korallos rózsaszín, aminek hidegebb pink fénye van – elsőre ez nem tűnik izginek, de minél többet nézem, annál inkább szofisztikált megoldásnak tűnik. (2 réteg)

Crystal Tokyo (LE)

A Crystal Tokyo egy irizáló glitteres topper, aminek nagyon nagyon halvány rózsaszín alapja van. Én a már előbb említett Killer Kitsh fölé kentem egy rétegben. Bevallom, nekem ő nem kifejezetten tetszik, pedig amúgy mindent szeretek, ami irizál.

Lolly Lips (LE)

Tudom, hogy sokszor írom, hogy “meglepő módon tetszik, pedig piros/rózsaszín”, de még mindig az a helyzet, hogy alapesetben eszembe nem jut pirosra vagy rózsaszínre festeni a körmeimet, így még mindig meg tudok lepődni azon, ha valami ilyesmi mégis ennyire tetszik. A Lolly Lips pedig ennyire tetszik. Kicsit olyan finise van, mint a Facets kollekció lakkjainak volt, vagyis ezüst holo pelyhek vannak egy jelly-szerű alapban, de itt azért az alap valamivel pigmentáltabb. Az alapszíne igazi málna piros. (2 réteg)

Memedom (LE)

A Memedom a Cirque szerint türkiz, de rajtam valamiért csak sima középkék, nem leltem meg benne a zöldes oldalát. Van benne viszont némi holo és egy kis arany shimmer is. (2 réteg)

Star Child (LE)

A Star Child olyasmi, mint a Crystal Tokyo csak kékben: aligkék alap és irizáló glitterek. Egy rétegben kentem a Memedom fölé. A lelkesedésem nála is elég visszafogott.

Vaporwave

A Vaporwave egy élénkebb, teltebb kék, amiben holo és rózsaszín shimmer fedezhető fel. (2 réteg)

Happy Monday (LE)

A Happy Monday is ezt a shimmer vonalat viszi tovább, csak itt az alap lila, a fénye pedig kék. (2 réteg)

QT Kitty (LE)

Jöjjön akkor a kedvencem: a QT Kitty egy gyönyörű ametiszt lila jelly, amiben ezüst holo pelyhek tömkelegei pancsikolnak. *_* Ő is a Facets kollekcióra emlékeztet, de itt is pigmentáltabb valamivel az alap. És valami elképesztően szép ez a lakk, kétszer felkentem magamra egymás után. K é t s z e r. (2 réteg)

Shiny

A kollekcióban található egy ezüst holo foil is, a Shiny, ami a képeken valamiért nem mutat olyan jól, mint élőben. Nem mondom, hogy amúgy szerelem, de tényleg sokkal szebb, mint a képeken. (2 réteg)

24K Affair

A Shiny arany párja a 24K Affair, ami egy kifejezetten sárgás arany – mostanában nagy trend lett a körömlakk készítők körében ez a szín. (2 réteg)

A kollekcióból 6 lakk limitált – nem nagyon értem, hogy mitől függ, hogy éppen melyik lakk marad meg az állandó kínálatban és melyik nem, de gondoltam, szólok külön is, hogy figyeljetek, mert az (LE) jelzésű lakkok nem lesznek sokáig elérhetőek.

Nekem nagyon vegyesek az érzéseim a kollekcióval kapcsolatban, mivel magát a márkát és Annie-t, a tulajt imádom, de ezek a lakkok most nem nagyon villanyoztak fel. A QT Kitty zseniálisan szép és a Lolly Lips is tetszik, de a többi lakk számomra szinte teljesen közömbös.

Titeket sikerült megszólítaniuk vagy ti is csak rezignáltan végigpörgettétek a posztot? :)

A Nailland-nél amúgy most tudjátok előrendelni őket, ha tetszenek! És ne felejtsétek el megnézni Metka swatchait is (itt és itt)! :)

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Audrey80 - 2017-04-28 - 12:06

  Nekem a régi dizájn jobban tetszett. Igen, a QT Kitty lila, na az nekem is tetszik, meg a pink Lolly Lips, a többi olyan fura.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-11 - 13:42

   Teljesen egyetértek, az a két lakk izgi, de a többi most nem sikerült annyira. :/ReplyCancel

 • Elza - 2017-04-28 - 13:01

  A design nekem nagyon nem. A doboz még csak-csak, de az üveg nem. Nem értem, miért volt szükség erre, de nem sikerült egy mondjuk ILNP szintű szintlépés. Persze, a beltartalom a fontos, de hogy egy baromi jól eltalált szöveget idézzek kb., ha veszek egy drága ruhát, ne rakják olcsó, csíkos nejlonszatyorba… De igazából mindegy, ez a kollekció amúgy is csalódás (a CbL meg a PP után már a harmadik, bakker)… Kivéve a QT Kitty-t. Az musthave.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-11 - 13:44

   Igen, de az olcsó, csíkos nejlonszatyor és az aranyozott, fancy táska között azért vannak fokozatok. Nekem ez még nem a nejlonszatyor, csak, mondjuk, egy uncsi papírzacskó.
   Csak hát most az sem igazán tetszik, ami benne van. :/ReplyCancel

 • Millabell - 2017-04-28 - 16:17

  A design meg a doboz engem is hidegen hagy, és most maguk a lakkok is. Az a baj, hogy a Cirque-nek a legutóbbi kollekciója (Facets) akkora dobás volt, hogy az után ez csak egy halovány kis valami nekem.
  De a QT Kitty tényleg gyönyörű :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-11 - 13:45

   A Facets kollekcióval nagyon magasra tették maguknak a lécet, az biztos.ReplyCancel

 • sophie - 2017-04-28 - 20:50

  QT Kitty. Tényleg a Facets tagjaira hajaz, abból pedig 3-at is megvettem anno… :D
  Meddig tart az előrendelés?ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-11 - 13:46

   Jaj, sajnálom, hogy csak most válaszolok, hát most már nyilván véget ért. :(ReplyCancel

 • Ritus - 2017-04-28 - 21:31

  QT kitty… Úristen… És a neve! Végem van.
  Majd ha lenyugodtam, próbálok valami értelmeset is írni, most megyek előrendelni. :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-11 - 13:46

   :D Remélem, meglett azóta és szereted. :DReplyCancel

 • Moci - 2017-04-28 - 22:36

  Jöttem növelni a QT Kitty rajongók táborát, UH csak ennyit bírtam kinyögni! :) Engem még soha nem fogott meg egy Cirque lakk se annyira, hogy meg is vegyem, na jó a Facets- nél eléggé közel jártam a vásárláshoz, pár krém lakkjuk is tetszett már. Igazából az árához képest nem találtam annyira egyedülállónak egyik lakkjukat sem.
  Engem se nagyon érdekel milyen üvegben van egy lakk, az számít ami a körmömön van. A dobozolástól viszont hülyét kapok, tök felesleges környezetszennyezés, amit ráadásul mi fizetünk.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-11 - 13:47

   Engem is kiborítanak a dobozok. Egy ideig megtartottam őket, aztán ment mind szépen a szelektívbe, szerintem abszolút semmi értelmük. De nem csak itt, sok más esetben sem, de abba már bele se menjünk. :/ReplyCancel

 • Anikó - 2017-04-29 - 10:17

  Nos…nem egy hű kell kollekció az fix. Míg a Cupcake- Candy landből az összes jöhetne,itt talán egyre ha rá tudnám bökni,hogy kell…de csak ha muszáj lenne.A Shiny az kellemes:) A dizájn? Szeretem a szép dobozkákat,csinos lett(bár felesleges szerintem a doboz),az üvegen a felirat olyan gagyi,de teljesen egyet értek kit érdekel a csomagolás ha szép a lakk benne,csak ebben a kollekcióban nincs olyan :( számomra legalábbis.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-11 - 13:48

   Igen, ezek a színek sajnos nem igazán “adják el” a dizájnváltást. :/ReplyCancel

 • Mskessyl - 2017-05-02 - 19:50

  Hmmm,mivel nagy rajongója vagyok a Facets kollekciónak és a márkának is,így megrendeltem a QT Kitty-t és a Lolly Lips-t. Gyönyörűek,DE az új üvegbe csak 11 ml-t töltenek,míg a korábbiakba 13,2 ml került. Erről nem szólt a fáma sehol…és gondolom a régebbieket is új üvegbe öntik…ráadásul drágábban.😐ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-11 - 13:49

   Erről tényleg nem kaptunk mi sem semmi infót és így szemre az üvegek is egyformának tűnnek. Nem is értem, miért nem kommunikálták ezt le jobban.ReplyCancel

 • Veronika - 2017-05-04 - 11:18

  Épp a QT Kitty van a körmeimen, és számomra meglepő volt, hogy mennyire pigmentált. Jó azért kellett a két réteg, de akkor is… :D Elborulhatott az agyam, mert még megrendeltem a Happy Monday-t és a Killer Kitsch-t is, igazából egyik sem egy nagy durranás, csak túl jó swatch-okat láttam róluk instagramon. :) A doboz nekem nagyon tetszik, az új felirat nem. Az üvegről (az előző kommentre reagálva): pont tegnap néztem én is, hogy csak 11 ml, de aztán nem jutott eszembe egy régi üveget is megnézni, azért ez egy kicsit erős, úgy hogy még a Nailland-nél volt egy kis drágulás is.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-11 - 13:51

   Én észre sem vettem, amíg nem szóltatok, pedig ha legalább a bloggereknek leírják, akkor talán nem lenne ilyen fura a helyzet. :/ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*