The Holo Hookup – May 2017

This post is also available in: English

thh_off_to_broadway_1

Kezdjük a legfontosabb infóval: a May 2017 The Holo Hookup doboz nem előrendeléssel fog működni, hanem kicsit olyan aki kapja, marja alapon, mivel ebből a dobozból most valamiért csak nagyon kevés van. A launch magyar idő szerint április 22-én hajnal 3-kor lesz – elég szerencsétlenül jön ki nekünk sajnos. Az első 48 órában ráadásul még érvényben lesz egy olyan korlátózás is, hogy egy rendelés alkalmával csak egy dobozt lehet rendelni.
Most, hogy tisztáztuk a szigorú rendelési részleteket, nézzük, mit szólunk egyáltalán a színekhez. A hónap témája az Off To Broadway, vagyis hölgyeim és uraim, kérjük a musical rajongókat, foglalják el helyeiket az első sorban. :)

Differnet Dimension – I Am Not Throwing Away My Shot

Az I Am Not Throwing Away My Shot egy fémes arany/nude/barna, amibe arany és réz shimmer és arany minipelyhek kerültek. Ééééééééés a Hamilton című musical inspirálta, ami hatalmas kedvencem, konkrétan hónapok óta nem hallgatok mást, csak ezt. <3 Mindenkinek csak ajánlani tudom, pedig hip-hop és az Amerikai Egyesült Államok alapítóiról, de főleg Alexander Hamilton életéről szól, ami nagyon unalmasnak hangzik először, de nem véletlenül lehetetlenség rá a közeljövőben jegyet kapni, ugyanis f a n t a s z t i k u s. *_* (2 réteg)

Bend & Snap

A Bend & Snap egy korallos rózsaszín ezüst pelyhekkel és némi türkiz pehellyel. Az inspiráció pedig a Legally Blonde musical volt, ami ugye a Doktor Szöszi. (2 coats)

Cupcake Polish – Defying Gravity

A Defying Gravity egy gyönyürű lime zöld holo, amiben arany pelyhek és holo mikroglitterek csillognak. A Wicked című musical inpirálta, ami az Óz, a nagy varázsló történetét meséli el egy kis csavaral. Valami zseniális szép ez a lakk, teljesen beleszerettem az első percben, úgy hiányzott a lelkemnek egy ilyen zöld, mint kora reggel a kávé. *_* (2 réteg)

Cadillacquer – Sing Once Again With Me

A hónap vendégmárkája a Cadillacquer, ez pedig itt a Sing Once Again With Me – egy ezüst holo, amiben piros shimmer és apró piros és fekete glitterek találhatóak – nagyon izgalmas lakk és nagyon egyedi is. Az inspiráció az Operaház Fantomja – szintén nagy kedvencem. (3 réteg)

Gondolom, mindenkinek megvannak az életében azok a témák, amikkel kapcsolatban nem tud elfogulatlan lenni, nekem ezek: a cicák, a balett, az űr…..és mostanában a musicalek. Szóval én csak azt tudom mondani, hogy aki olyan, mint én és a fejében állandóan hangosan énekel bármit, ami musical, annak ezt a dobozt most nem kellene kihagynia. :)

Mindenki mások pedig keressék meg egymást és álljanak össze hármasával, négyesével, mert mind a 4 lakk nagyon szép és egyedi lett ebben a hónapban, még ha nem is feltétlenül hiszem, hogy egy ember tudna beleszeretni mind a 4 színbe egyszerre.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Anikó - 2017-04-14 - 19:35

  Óóóó az a zöööööld *.* miéért?! Ismét egy “kell” zöld…
  Hülye kérdés,de akkor ezt máshogy nem is lehet beszerezni,csak ha összeállnék valakivel,vagy megveszem mind a 4et.:-O
  3 tetszik belőle,elég különlegesre sikerültek,de a DD barnás bronzos nem az én világom:(:(ReplyCancel

  • Elza - 2017-04-14 - 21:01

   Hűű, hát nekem meg pont A DD az egyetlen, ami musthave lenne. :)ReplyCancel

   • lakkomlakkom - 2017-04-19 - 14:57

    Remélem, tényleg megrendelitek a dobozt, ezt nem lehet így kihagyni. :DReplyCancel

 • Judit - 2017-04-14 - 20:52

  Nekem viszont pont a DD barna tetszik nagyon :DReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-04-19 - 14:57

   Ahogy látom, össze tudnának itt jönni a rendelések. ;)ReplyCancel

 • Ritus - 2017-04-14 - 21:40

  “nem is feltétlenül hiszem, hogy egy ember tudna beleszeretni mind a 4 színbe egyszerre”

  Azért négyből háromba sikerült… Pedig papíron egyik sem az én színem. :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-04-19 - 14:58

   Csak mert annyira különböző színek, de hidd el, ha valaki, én megértelek! :):)ReplyCancel

 • Audrey80 - 2017-04-15 - 13:25

  A zöld!! A többi fura árnyalat számomra, bár van bennük valami, az tény.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-04-19 - 14:59

   Az a a zöld, hát, az tényleg nagyon jól sikerült. *_*ReplyCancel

 • Moci - 2017-04-15 - 23:09

  Meglepő, hogy ilyen sokatoknak tetszik a DD, amikor megláttam azt gondoltam, na ez a lakk kb senkinek nem kéne. :D Mekkorát tévedtem! Nekem ezek közül csak a Sing Once Again With Me tetszik, az viszont nagyon! Baromi jól mutatnak benne a glitterek!ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-04-19 - 15:00

   Ha valaki szereti a nude/arany lakkokat, akkor ez a DD nagyon különlegesnek számít ám, mert nem nagyon tudnék én sem mondani hasonlót. :)
   A Cadillacquer-ben nekem is a glitterek tetszenek a legjobban. :)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*