Colour Alike – Happy

This post is also available in: English

PR sample

happy_3

A Colour Alike legújabb kollekciójáról a Happy-ről még nem volt szó nálam, pedig v é g r e egy kollekció, amiról elhiszem, hogy tényleg tavaszra készült. :):) Öt kifejezetten világos pasztell szín ugyanazzal a picit jelly ellenben nagyon holo pelyhes finissel. Én mindegyikből három réteget kentem fel, hogy teljesen fedjenek.

Szívesen részleteznék minden színt, de igazából van egy rózsaszín, egy orgona lila, egy kék, egy menta és egy visszafogottabb lime zöld. :):)

Enjoy It

So Excited

Feel Good

Be Happy

Smile

Nekem nagyon tetszenek a maguk egyszerűségében. Kifejezetten jól esnek ezek a szinte unalmasan tipikus színek, mivel idén szinte alig láttunk ilyeneket. A három réteg kicsit rosszul esett felkenéskor, de értem én, hogy egy világos jelly, az már csakilyen. :)

Mivel öt szín van, ezért én napokig úgy mászkáltam, hogy mind az ötöt felfestettem egy-egy ujjamra, aztán nyomdáztam rájuk, eléggé tetszett az összkép. :)

IMG_3012

A lakkok elérhetőek a Colour Alike webshopjában, illetve várhatóan hamarosan stockistoknál is, mint a Nailland. (Legalábbis remélem. :))

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Rita - 2017-05-11 - 11:07

  Végre tavasz!! Mondjuk ez így május lassan közepén elég vicces… :D Na de ez a lime zöld fogott meg legjobban, valahogy a többihez nagyon hasonlót fel tudok mutatni az itthoni készletben. De egymás mellett milyen jók már!! *_* És egy kérdés: melyik lemezről nyomdáztál? Nagyon menő ez a minta!ReplyCancel

 • Anikó - 2017-05-11 - 16:04

  De kellemes a szemnek,tiszta tavasz,tényleg nagyon kellemes kollekció *.* Az tény,hogy ennél vagányabb színeket szeretem,de simán beszereznék párat belőle:) Vagány a nyomda,engem is érdekelne melyik is ez?ReplyCancel

 • buboreeek *H* - 2017-05-11 - 18:17

  Valahogy a Colour ALike-ban nem tudok csalódni! Tényleg egyszerű, de nagyszerű. Ez az egész kollekció megint megfogott úgy, ahogy van, pedig a színek első ránézésre unalmasak voltak. Mármint abban az értelemben, hogy már megint ugyanazok: lila, rózsaszín, kék, zöld, menta. Bár én ezt a holo finist és szép árnyalatokat sose fogom tudni megunni, és a CA egy ideje a kedvenc márkám :)
  Gyönyörű képek, gyönyörű körmök és csodás a nyomdázott mani is :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-05-12 - 09:11

   Köszönöm szépen! :)
   Amúgy tényleg nagyon cselesek, mert önmagukban nem extrák, de az 5 lakk egymás mellett azért igencsak nyami. :)ReplyCancel

 • Elza - 2017-05-12 - 09:43

  Hűűű, hát most magamat is megleptem, de a mentát vinnémvinnémvinném. :) Nem szeretem annyira 10 körmön a pasztelles lakkokat, de ezek szépek, és igen, végre valami tavaszi. A nyomdás mani pedig überjó, nagyon tetszik. :)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*