Il Etait Un Vernis – Mystical Fantasy Club

This post is also available in: English

mystical_fantasy_club_2

A legújabb Il Etait Un Vernis kollekció most is 5 színből áll, amiket mitikus teremtmények ihlettek. A smink és a lakkvilágban nem újdonság, ha egy kollekció unikornisokról, tündérekről, sellőkról, hasonlókról szól – sőt, szinte már klisé is -, de ezúttal nem a tipikus színeket kapjuk, ami egy elég izgalmas csavar a márkától.

Mindegyik színt két rétegben kentem fel.

50% Sparkly, 50% Fairy Dust

A 50% Sparkly, 50% Fairy Dust egy ezüst foil, némi holo tartalommal. A finiséhez képest alig csíkozódik, és nagyon könnyű volt felkenni. Ráadásul nagyon pigmentált, így nyomdázáshoz is tökéletes.

Let’s Be Mermaids

A Let’s Be Mermaids alapja lilás bordó jelly, így garantált, hogy gyönyörű mélysége van. Apró, de nagyon fényes holo szemcsékkel van megfűszerezve – nem tipikus sellős szín, de pont ettől tetszik.

My Unicorn Made Me Do It

A My Unicorn Made Me Do It első látásra minden, csak nem unikornisos, hiszen narancssárga. És ugyan kinek jut eszébe a narancssárga, mikor unikornisokra gondol? Hát az IEUV-nek. A lakk maga valamivel pirosasabb élőben, emellett nagyon szaturált, igazi, szinte füllesztően élénk narancs – imádom. *_*

Keep Calm And Follow The Dragon

A Keep Calm And Follow The Dragon egyértelműen a kedvencem az egész kollekcióból – emellett pedig az egyik kedvenc színem ezen a nyáron. Eltérő bőrtónusokon változhat a színe egészen a zöldesig, de rajtam szinte mindig ilyen csoda-sárga. *_* Egyszerűen imádom, nem győzöm elégszer felkenni.

To The Rainbow And Back

A To the Rainbow and Back alapjáraton a kedvenc nyári lakkom kellene, hogy legyen, mert ilyenkor le sem lehet rólam vakarni ezeket a világos kékeket, de már annyi hasonló színem van, hogy most nem igazán érzem magamban a lelkesedést.

Mivel már nagyon sok körömlakkot láttam az elmúlt években, így amire mindig nagyon vágyom, azok a különleges színek, amik valamiben mások, valamitől kitűnnek a többi közül. Az IEUV-re mindig számíthatok ebből a szempontból (is), ugyanis minden kollekciójukban van valami csemege. Nálam most egyértelmű kiütéssel nyert ez a csodálatosan szép sárga, de a másik 4 színbe sem lehet most sem belekötni. :)

A lakkok elérhetőek ITT, vagy stockist-oknál, mint a Nailland, a Nailmail vagy a Hypnotic Polish.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
  • Arabella (Nailmail) - 2017-07-31 - 23:27

    Engem először nem győzött meg ez a kollekció, de fokozatosan megváltozott a véleményem róla.

    A To The Rainbow And Back még mindig nem a szívem csücske, világoskék, tehát részemről eleve nem, plusz a tavaszi menta után nem is érzem indokoltnak. A Keep Calm And Follow The Dragon viszont elvarázsolt, rajtam kicsit zöldesebb, szóval gondolhatod… nagy a szerelem. :) Aztán a My Unicorn Made Me Do It is bemászott a fejembe, nem vagyok oda a narancsért, de ez annyira élénk és valóban pirosas, hogy kellett egy.
    A Let’s Be Mermaids-et még nem tudom hová tenni, hol nagyon tetszik, hol nem… én látom benne a dark sellőt, viszont félek, hogy nekem túl áttetsző, könnyed lenne. Bár a képeiden gyönyörű, ezek alapján egyértelműen kellene. :)
    Az 50% Sparkly, 50% Fairy Dust egészen mostanáig nem érdekelt, de rájöttem, hogy nagyon szeretem a foil ezüstöket, és az ezüst nyomdalakkom is fogyóban van. Ha kiürül, lehet, ezzel pótolom. :)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*