Új piCture pOlish színek

This post is also available in: English

pp_new_2

Igen, még egy poszt mára! :) El sem hiszem, hogy végre sikerül kitennem! Már egy hete majdnem kész volt, de egyszerűen nem volt időm leülni és befejezni. Pedig új piCture pOlish színekről van szó, ami ugye nálam mindig kiemelt fontosságú. Ezúttal blogger collab színeket kaptunk, méghozzá hatot – néha nem is tudom eldönteni, mikor vagyok izgatottabb: amikor a PP saját színeiről vagy mikor szeretve rajongott bloggertársak színeiről van szó. :)

Embrace

Az Embrace minden swatchok és nail artok királynője, az aranyszívű Sveta második collabja, amihez ráadásul most egy rúzs is készült. A lakk egy mályvás rózsaszín, a szokásos PP holo pelyhekkel. Őt kétszer hordtam már azóta, hogy megvan, egyrészt azért, mert mindenhez megy, így nyugodtan “rajta felejthetem” a körmeimen, másrészt azért, mert Sveta találta ki és amit Sveta csinál, azt én csak szeretni tudom. <3 (2 réteg)

Az Embrace mellett az eddig mályvásnak hitt New York hirtelen rózsaszínné vált:

picture-polish-comparison-dusky-pink

Tasha

A Tasha megálmodója Sonia, aki a kiskutyája után nevezte el ezt a világos lila lakkot. (2 réteg) Egyszer nekem is kellene csinálnom – Nachos cica után szabadon – egy fehér alapon réz glitteres lakkot. :)

A következő összehasonlításból leginkább az derül ki, hogy a PP igazán ért a lila lakkokhoz:

picture-polish-comparison-lilac-purple

Dandelion

A Dandelion különösen közel áll a szívemhez, mivel az egyik nagyon kedves bloggerlánykám, Laura, collabja. Ha akartok egy jó zokogósat sírni, akkor olvassátok el nála, hogyan ihlette meg őt az apukája. A lakk egy nagyon szép világos zöld, de a pigmentáltsága nem az igazi, kellett belőle a három réteg még rövid körmökön is.

Mikor PP Jules ír, hogy küldi az új színeket, mindig javasol melléjük más lakkokat is az összehasonlításokhoz, de azt is ki szokta hangsúlyozni, hogy ha van valami jobb ötletem, akkor nyugodtan menjek a saját fejem után – annyi csak a kérése, hogy már kivont PP lakkokat ne használjak. A Dandelion-nál így viszont mind a ketten bajban voltunk, mert a jelenlegi PP lakkok közül egyik sem hasonlít rá. Végül mellé tettük a Camo-t, hogy legalább tudjátok mihez hasonlítani:

picture-polish-comparison-leaf-green

Haven

A Haven megalkotója Margaret a kedvenc strandjának homokját álmodta egy üvegbe. A lakk éppen emiatt nem hófehér, hanem inkább bézsesebb, de csak éppen annyira, hogy azért egyértelműen fehér maradjon. (3 réteg)

A Lakodommal majdnem teljesen egyformák, de csak majdnem. Mindkettő szerintem nem szükséges a teljes élethez. :)

picture-polish-comparison-beige

Clouds

A Clouds egy égkék scatter holo, ami Olga fejéből pattant ki. (2 réteg)

Hozzá azért jelentősen könnyebb volt olyan lakkokat választani, amikre hasonlít:

nail-polish-comparison-clouds-sky-blue

Cozy

A nagy kedvencem ebből a kollekcióból egyértelműen a Cozy, Lyuda lakkja. Az ő inspirációja annyira tetszik: olyan lakkot szeretett volna, amitől kényelmesen érezzük magunkat télen és nyáron is, vagyis tartalmazza a télen vágyott puha melegséget és a nyáron áhított hűsítő frissességet is. És mindkettő tökéletesen felfedezhető a lakkban. Ez a zöldes, mustár sárga hol hidegebbnek, hol melegebbnek tűnik – ezerféle swatchot láthattok róla és mindegyik szín benne van. Zseniális szín, már vagy 3x volt rajtam, a befotózást nem számolva. Imádom. *_*

Nála volt a legnehezebb találni mellé egy lakkot, végül a Sorbet mellett döntöttünk, de hát közük sincs egymáshoz:

picture-polish-comparison-yellow

Íme, még egyszer mind a hat új szín:

pp_new_1

Szóval összegezve: Sveta lakkját fenntartások nélkül imádom, Laura zöldje szintén ilyen számomra, a Cozy nekem a nyár (és valószínűleg majd a tél) színe, a Haven sokkal jobban tetszik, mint a LakoDom, a Tasha-szerű lilákat mindig is kedveltem, egyedül a Clouds nem fogott meg, nekem túl krémes a finise.

A lakkok elérhetőek a piCture pOlish-nál vagy stockistoknál, mint a Nailland.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Dia - 2017-07-03 - 15:21

  Kutyásként szerintem a Tasha-t előbb-utóbb meg kell majd vennem, ráadásul színe is nagyon szép. A Clouds tetszene, de a Whimsy is megvan és ő sokkal különlegesebb, így próbálom magam lebeszélni róla :)
  Viszont a Haven annyira szép, hogy talán még a LakoDom mellé is kelleni fog :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-07-04 - 10:22

   Jaj, a Whimsy milyen szép is, jaj. *_* Mondjuk, ő nekem valamiért a téli halmazba volt sorolva a fejemben, de lehet, ideje lenne újragondolnom. :D
   Ajaj, valaki itt nagyon szereti a fehér(es) lakkokat. :)ReplyCancel

 • Moci - 2017-07-03 - 15:26

  Nem lehet, hogy a New York ilyen pink!? Azért nem vettem meg, mert olyan halványnak láttam mint amilyen az embrace. Legközelebb megnézem élőben!
  Nekem ezek most nem jönnek be, mindegyik szín olyan erőtlen, bár a képeid szokás szerint csodásak, erősen vásárlásra csábítanak. :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-07-04 - 10:23

   Én is csak pislogtam, mert én is úgy emlékeztem, hogy sokkal tompább színe van, de az Embrace-hez viszonyítva tényleg nem az.
   És köszönöm, örülök, hogy tetszenek a képek! :)ReplyCancel

 • Elza - 2017-07-03 - 16:23

  A New York nagyon nem ilyen. :/ Teljesen pinknek tűnik a képen.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-07-04 - 10:27

   Erre csak azt tudom írni, hogy kivettem a fiókból a New York-ot, felkentem a körmömre, lefotóztam, beállítottam a fehéregyensúlyt, nem nyúltam a színekhez, exportáltam, elküldtem a márkának, azt mondták, oké.
   Ha az Embrace, meg a Grace is offnak tűnne, érteném, így nem értem.ReplyCancel

   • Elza - 2017-07-04 - 17:53

    Azt azért nem kell bemutatni, miként lakkozol. :) Csupán érdekesen pink, nem csak az én véleményem szerint, de hát evvan. Ennél sokkal mályvásabbnak láttam mind swatch-okon, mintd a kezemben, de bizonyára a 4,75-ös dioptriám lesz a ludas. :DReplyCancel

    • lakkomlakkom - 2017-07-05 - 10:56

     Csak azért írtam le a folyamatot, hogy lásd/lássátok, nem módosítom sehogy a lakk színét, egyszerűen ilyen.
     Csak mert mikor azt mondja valaki egy bloggernek, hogy “ez nem ilyen színű”, akkor az azt jelenti, hogy a kommentelő szerint az adott blogger a) elbénázta a dolgot, vagy b) direkt befolyásolta a lakk színét. Egyik jobb, mint a másik, ugye.
     Ha van c) meg d) értelmezés is, ami nekem nem jut eszembe, ráadásul jobban is hangzik, mint a fent említett kettő, akkor éljen, de amíg az én fejemben csak a) meg b) van, addig nyilván nem fogom maradéktalanul boldogan olvasni az olyan kommenteket, hogy adott lakk “nagyon nem ilyen”.
     Tudom, hogy nem akartál bántani – vagyis nem gondolnám rólad, de attól még nem esik az ilyen jól.
     Mert ha a fejem tetejére is állok, ez a lakk, nálam, ezen a képen és a valóságban is ilyen.ReplyCancel

     • lakkomlakkom - 2017-07-05 - 10:58

      És félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy egyet kell érteni velem, vagy ne lehetne nekem ellent mondani, sőt. De a “szerintem nem ilyen” és a “nem ilyen” között – szerintem – óriás különbség van.

 • Niki - 2017-07-03 - 16:32

  Ez tuti a New York az összehasonlításban? Mert csak összehasonlítástól nem lesz pink egy lakk, amikor régebben a New York-ot mutattad meg, a Shocked-nak volt ilyen pinkes színe.:)
  Kár, hogy Jules nem engedi a kivont lakkokkal hasonlítani a mostaniakat, mert oké, hogy már nem elérhető, de nyilván sokaknak megvan, pl. a Honeymoon lehet reálisabb lett volna. De legalább te mindent megtettél.:)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-07-04 - 10:30

   Én tuti a New York feliratú lakkot kentem a mutatóujjamra, ha ez a kérdés. :D
   És nyilván nem azt írtam, hogy az összehasonlítástól lett pink, hanem, hogy az Embrace-hez képest nagyon élénk és rózsaszínes.
   Amúgy nem az van, hogy nem engedi, mert “szabad időmben” azokkal is összehasonlíthatom, szóval, ha van valami javaslat, akkor azokat szívesen megcsinálom. :) Csak nekik nem kellenek azok a képek, ennyi.ReplyCancel

 • Veronika - 2017-07-03 - 16:40

  Tasha, Embrace, Dandelion és Cozy. :D Ha tavasszal jöttek volna ki ezek a lakkok, azonnal lecsaptam volna rájuk, de most még kicsit várok. Egyébként szerettem volna, ha a New York olyan lett volna, mint az Embrace, de sajnos nem olyan, de így az Embrace a tökéletes mályva szín, szóval KELL! A Tasha-hoz hasonló scattered holo lakkra már ezer éve vágytam. A Cozy pedig annyira különleges… *sóhaj*ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-07-04 - 10:48

   Az Embrace tényleg tökéletes mályva, rendre azon kapom magam, hogy mikor nincs időm gondolkodni, meg válogatni, akkor automatikusan azt kenem fel. :)ReplyCancel

 • buboreeek *H* - 2017-07-03 - 19:15

  Dandelion <3
  Szerelem volt első látásra szín is, és az egész dizájn az üvegcsén, szerintem az a legkülönlegesebb mind közül. Hosszú idő először egy lakk megdobogtatta a szívem és a kívánságlistámra került :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-07-04 - 10:48

   De jó ezt olvasni! :):)ReplyCancel

 • Pandi - 2017-07-04 - 18:05

  Hihetetlen de ezek közül a Haven jön be bár az összehasonlításban még mindig a Cherish a legszebb PP lakk :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-07-05 - 10:59

   A Cherish valami legendásan jól sikerült lakk, nem csodálom, hogy ennyire szereted. :)ReplyCancel

 • Audrey80 - 2017-07-14 - 19:11

  Hajjaj, szép mind, na jó a sárga annyira nem nekem való, de a zöld különösen tetszik. A mályva sem rossz, érdekes, hogy egymás mellett a New Yorkkal az pinknek látszik, vagy az Embrace fakónak :) Nem egymás mellett kell használni őket, ütik egymást, van ilyen, nem pink a New York, csak az Embrace mellett. Nekem egyébként a New York jobban tetszik.ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*