Different Dimension – Wild Spirit trio

This post is also available in: English

Először is: gratulálok Bokor Boglárka, te nyerted a The Balm palettát, küldök e-mailt is a részletek miatt. :) Köszönöm mindenkinek a kommenteket, nagyon jó volt olvasni a tippjeiteket és a kedvenceiteket, ilyet csinálunk majd még feltétlenül. :):)

A mai témánkhoz kanyarodva pedig: a Different Dimension úgy szeretne segíteni nekünk átlépni a nyárból az őszbe, hogy kihozta a Wild Spirit triót három nem is neon, de nem is vampy színnel. Nézzük őket. :)

Carpe Diem

A Carpe Diem egy a mustár felé hajló sárga, amiben színes, shifting shimmer található. (2 réteg)

Catch A Dream

A Catch A Dream egy világosabb kék holo, ami enyhén rózsaszínes shimmerrel van megfűszerezve. (2 réteg)

Stay Chill

Végül a Stay Chill egy bogyószín holo, amiben kékes shimmer látható. (2 réteg)

A színváltó shimmerkék élőben sokkal jobban látszanak a lakkokban, és adnak nekik egy kifejezetten izgalmas csavart. Mind a háromnak nagyon jó a formulája, könnyű volt őket felkenni. Nagyon szeretem a Different Dimension-ben, hogy mindig próbálnak valami újat kitalálni, valamit csavarni a már létező körömlakkokon, hogy amennyire még lehet, valami eredetit tudjanak kikeverni nekünk. :)

A lakkok elérhetőek ITT külön-külön ($12/körömlakk) vagy egyben ITT ($30), illetve stockistoknál, mint a Nailland vagy a Hypnotic Polish.

Illetve DANGER, DANGER, akinek anno tetszettek az Americana Bundle meseszép lakkjai, most ők is elérhetőek a Naillandnél!

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
  • Bokor Boglárka - 2017-08-16 - 16:07

    Szia Edina!

    Naaagyon köszönöm, már válaszoltam is az emailre :D

    A Stay Chill nagyon tetszik, viszont most a Carpe Diem a kedvenc. Idén ősszel azt hiszem a mustár sárga lesz a favoritom :DReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*