Femme Fatale – New blogger collabs

This post is also available in: English

all_ff_blogger_collab

Wow wow wow! *_* Ezek voltak a nagyon szofisztikált gondolataim, mikor kézhez kaptam ezt a kollekciót. Három fantasztikusan tehetséges blogger lány, 9 szépséges körömlakk, készüljetek, meg fog emelkedni a pulzusotok. :)

The Oxymora Trio by Fashion Polish

A The Oxymora Trio kitalálója Sam, a Fashion Polish blog írója, ITT tudtok bővebben olvasni a színekről az ő szavaival.

Bare Embellishment

A Bare Embellishment egy szürkés bézs, amiben holo szemcsék és mikroglitterek, valamint ezüst pelyhek vannak. A legirodabarátabb FF valaha. :) (3 réteg)

Dusk Dazzle

A Dusk Dazzle egy barnás mályva lila crelly, amibe piros és réz shimmer és holo pelyhek kerültek. (2 réteg)

Shadow Radiance

A Shadow Radiance egy szürke crelly, amit piros shimmer és piros-zöld színváltó pelyhek tesznek lilássá. Található benne továbbá holo és irizáló mikroglitter is. Egy igazi, csodaszép őszi árnyalat. (2 réteg)

 

Things To Love Trio by Glitterfingersss

Mindig nagyon örülök, ha olyan lakkot próbálhatok, amit Lexa talált ki, most ráadásul egy egész trió lett a kollaboráció eredménye – teljesen el vagyunk kényeztetve. :) ITT tudtok bővebben olvasni arról, mi ihlette a színeket.

Aquatic

Az Aquatic alapvetően egy szürke lakk, de annyi kék glitter, shimmer és pehely található benne, hogy a legtöbbször kifejezetten kéknek tűnik. Gyönyörű! *_* (2 réteg)

Aurora Borealis

Miután először lefotóztam az Aurora Borealis-t, megkértem Lexát, hogy küldjön már nekem képeket erről a lakkról, mert amit a monitoromon láttam, meg amit az üvegben, annak köze sem volt egymáshoz. Miután megkaptam a képeket, megállapítottam, hogy ez bizony egy thermo lakk – amit én valahogy nem vettem észre korábban, még annak ellenére sem hogy ráadásul egy kifejezetten látványosan színt váltó darab. (Oooookos Edina. :D) Szóval újra lefotóztam – így láthattok rövid és hosszú körmű képeket is róla – és hogy, hogy nem, máris stimmeltek a színek. :):)

Szóval ez a lakk egy világos zöldeskék, mikor test-hőmérsékletű és egy sötétebb zöld, mikor hideg. Irizáló narancs/rózsaszín pelyhek és holo glitterek vannak benne, egészen egyedülállóan különleges. (2 réteg – a thermo effekt a gyártástól számított 6-12 hónapig marad meg)

Colour Crush

A Colour Crush egy csodaszép erdő zöld crelly, amiben réz shimmer és arany/réz holo glitterek találhatóak. Emellett kerültek bele piros-narancssárga pelyhek is. Ő az egyik kedvencem a 9 lakk közül. *_* (2 réteg – szokatlanul jól pigmentált ahhoz képest, hogy FF.)

The Animal Lovers Trio by iLaeti

Laetitia az egyik kedvenc bloggerem, kivételesen tehetséges és a végletekig kedves lány, nagyon hasonló az ízlésünk, minden blogposztjáért és képéért gátlástalanul oda vagyok….ezért nem is olyan meglepő, hogy hozzám legközelebb ő triója áll. :) Az inspiráció a trióhoz Laetitia az állatok iránt érzett szeretete volt, így még nagyobb részemről a respect. <3

Bear

A Bear egy nagyon szép gesztenye barna telis-tele arany holo mikroglitterekkel és réz pelyhekkel. Ez a finis talán a kedvencem az összes létező közül a világon. *_* (2 réteg)

Flamingo Feather

A Flamingo Feather egy nagyon lányos és nagyon nyári rózsás korall arany fénnyel és holo szemcsékkel. Ő volt a második a kilenc közül, amit hordtam – magamat is jól meglepve. (2 réteg)

Cat’s Eye

És most beszéljünk az abszolút kedvencemről. Mármint az összes létező körömlakk közül valaha. :D A Cat’s Eye egy enyhén jelly finisű kék, amiben zöld és arany shimmer gondoskodik arról, hogy állandóan változtassa a lakk a színét. Láthatunk benne egészen finom holót, de nagyobb glittereket is. Annyira elképesztően szép, hogy el sem hiszem. *_* Világít a körmökön, nem lehet nem rá nézni. És ráadásul nagyon tartós is, 4(!) nap után mostam le, de még akkor sem volt megsérülve. Ódákat tudnék írni hozzá, annyira szép. Olyan szép, hogy az ember még éjszaka is az üveggel akar aludni. (2 réteg + 2 réteg fedőlakk a sima felületért – és még ezt sem bánom!)

A lányok eltérő személyiségének és ízlésének köszönhetően ez a 9 lakk nagyon sok mindenkit megszólít szerintem. A lakkok valószínűleg augusztus végén-szeptember elején lesznek elérhetőek a stockists-oknál, de FIGYELEM, limitáltak, szóval legyetek résen.  /o\

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Viki - 2017-08-08 - 17:28

  Csak ámulok hogy az FF mindig milyen különleges lakkokkal lep meg minket, ami most a bloggereknek köszönhető, de szerintem ez általánosan is igaz a márkára.
  Viszont van valami ami majdnem mindig zavar a FF lakkokban, de nem is tudom mi lenne a helyes jelző rájuk… A legtöbb lakk nekem jelly-s nek tűnik, még azok is amelyiknél nem említik hogy annak szánták volna, de valahogy mégsem a jelly a megfelelő szó, egyszerűen csak… az a szó jut róluk eszembe hogy “vizes”, mintha fel lennének higívta.. nem is tudom. (Egyébként lehet az is közrejátszik, hogy nem sok élénk színnel jönnek ki, a legtöbb inkább fakónak mondható). Általában ez nem annyira zavar, mert igaz hogy szép különleges lakkokat találnak ki, és imádom nézni róluk a képeket, a legtöbb azért nem nekem való. DE! Most itt van a Colour Crush ami egyszerűen A tökéletes őszi lakk (lehetne), de minőségre sajnos nem tetszik. Mondjuk ő kifejezetten jelly is, de bár ne lenne. :( Gyönyörű az erdőzöld a réz és narancs glitterekkel, de amikor egy lakk ennyire más színű a körömvégeken illetve körbe a bőrnél, azt nem szeretem, szóval nagyon sír érte a kis lelkem :D
  Mondjuk a 3. triónál pont nem látom ezt az “effektust” egyik lakknál sem, ezért látszik hogy ilyet is tudnak, komolyan nem tudom mitől függ, az is lehet hogy direkt ilyenre csinálják a többit? A Cat’s Eye egyébként tényleg vakítóan szép *_*ReplyCancel

 • Dia - 2017-08-08 - 17:57

  Ez a kollekció ismét csodálatos! *-*
  De mostanában már annyira lusta vagyok lemosni a glitteres lakkokat (még lehúzható alaplakkal is), hogy inkább fel sem kenem őket, így jól meg kell gondolni, hogy melyik színeket használnám :) Valószínűleg az Aquatic és a Cat’s Eye megéri a glitterekkel járó többletmunkát :) De nagyon tetszik még a Bear is, valószínűleg azért mert már nagyon várom az őszt és az a lakk maga az ősz :)
  Lehet tudni, hogy a thermo lakkok a 6-12 hónap szavatossági idő után milyen színűek lesznek, mert az Aurora Borealisnak inkább csak a hideg színe tetszik :)ReplyCancel

 • jikka - 2017-08-10 - 22:00

  jajistenem, lexa zöldje és laetitia kékje valami csoda, ez a kettő kell nekem mindenképpReplyCancel

 • Ági Mdolla - 2017-08-11 - 11:12

  Huh nekem ezek nagyon tetszenek: Bear, Cat’s eye, Bare embellishment, Dusk dazzle és a Shadow Radiance. A többi nem az én világom!ReplyCancel

 • Moci - 2017-08-11 - 11:22

  Ezek zömmel nagyon nem az én színeim, soha nem bírnám barnára festeni a körmöm. Az aquatic és meglepő módon a flamingo feather nagyon tetszik. A cat’s eye is tetszene, ha nem lennék telítődve ezzel az árnyalattal. Azt lehet tudni, hogy miután elmúlik a thermo hatás milyen színű lesz egy lakk? A két szín közötti?ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*