Cadillacquer – Why Do We Fall?

This post is also available in: English

Minding nagyon izgatott vagyok, mikor egy új Cadillacquer kollekcióról van szó, mivel mindig zseniálisan új, eredeti és izgalmas lakkokat találnak ki. Ráadásul nincs még egy márka, amelyik ilyen zseniális minőségű jellyket és crellyket tudna készíteni. És igen, szóismétlek, mert nagyon lelkes vagyok.

Why Do We Fall? kollekció 10 árnyalatot számlál, nézzük is őket, nem ömlengek tovább. A lakkok többségét 3 rétegben kentem fel. Ez most nem túl tudományos, de sajnos csak arra emlékszem, hogy – a finisük velejárójaként – nem különösebben pigmentáltak.

A Dark Knight

Az A Dark Knight egy sötét kék/lila, amibe multikróm pelyhek és piros és ezüst glitter került.

Journey To The Line

A Journey To The Line egy sötét vörös crelly némi holóval, illetve sok piros és réz glitterel. Egyszerűen csodálatos.

Like Dogs Chasing Cars

A Like Dogs Chasing Cars egy nagyon világos, szürkés kék, amibe sötétlila glitterek kerültek. Olyan finom és légies!

Now We Are Free

A Now We Are Free egy “koszos” kékes lila kék shimmerrel.

Remember Who You Are

A Remember Who You Are pedig egy sötét szürkés lila, pink és piros shimmerrel.

The Fire Rises

A The Fire Rises a legeslegkedvencebbem a kollekcióból: egy piros jelly telis-tele fekete és fehér miniglitterekkel. Mondanám, hogy sokszor fogom használni, de egy alig lakkozó barátnőm meglátta rajtam, beleszeretett, én meg – bár fájó szívvel, mert ugye körömlakk – egy nagy mosoly kíséretében nekiadtam. Még jó, hogy a blogot nem olvassa. :):)

Time

A Time alapja egy nagyon világos kék holo jelly (ezek szerint ilyen is van) fehér és világos kék glitterekkel és irizáló pelyhekkel.

Why So Serious?

A Why So Serious? egy lilás rózsaszín holo, amibe zöld shimmer, multikróm pelyhek és lila glitterek kerültek.

You Think Darkness Is Your Ally?

A You Think Darkness Is Your Ally? egy fekete jelly kisebb és nagyobb ezüst glitterekkel és egészen apró piros glitterekkel. Ő a másik nagy kedvencem a csapatból, egyszerűen egy csoda, hogy milye egyenletesen terül a lakk és a glitterek is a körmökön, ráadásul a glitterek KI SEM ÁLLNAK a lakk felületből. Varázslat.

Sent I November

Végül plusz egynek, ráadásul a kollekción kívül játszó játékosnak, itt van a Sent I November is, ami Julia kollab lakkja. Ő egy középkék crelly kisebb és nagyobb arany glitterekkel.

Sosem fog megunni Madeleine kreativitását és tehetségét, nagyon szeretem, hogy soha nem megy az árral, mégis mindig izgalmasak a lakkjai. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egyértelmű Batman inspiráció!!!

A lakkok elérhtőek már most a Hypnotic Polish-nál, illetve hamarosan a Color4Nails-nál is azok lesznek.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Pandi - 2017-10-09 - 18:38

  Na jó: ilyen bordóm és pirosam még nincs!De lesz! :) A lakk ajándékozása pedig jó karma, valahol a univerzum meghálálja :DReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-10-24 - 14:56

   Köszönöm, hogy szerinted is jól tettem. :):) Utólag már nem fáj annyira, mert nyilván bekapcsolt a jobbik eszem, de abban a pillanatban majdnem átmentem gollamba, hogy nekem minden lakk kell és nem engedem. :):):)ReplyCancel

 • Moci - 2017-10-19 - 10:41

  Még csak egy lakkom van a márkától, a The Truth About Unicorns, de úgy érzem ez nem lesz sokáig így. Azon vagyok, hogy beszerezzem a Time-ot, Journey To The Line-t és a halloweeni kollekcióból az Elevent. Remélem hamarosan feltöltik Hypnotic polish-on. :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-10-24 - 14:57

   Remélem, sikerül megszerezned őket! :)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*