Moyra foil stamping

This post is also available in: English

Na, ilyen az, mikor a férj vesz egy pár flakon műfüstöt fotózásokhoz és olyan polcra teszi, ahol én is elérem. Szóval a fenti, Britney Spears klipeket megszégyenítően vagány képen a Moyra három foil stamping lakkja látható. De mi is az a foil stamping? Külön-külön biztos ismeritek mindkét technikát, egyrészt van ugye a ‘foil’ rész, mikor egy spéci ragasztó segítségével transzferfóliával díszíthetjük a körmöket, másrészt pedig ugye a nyomdázás. Na, ezt a kettőt vegyítette a Moyra zseniális érzékkel.

Az eljárás elképesztően egyszerű: kifestjük a körmünket a kívánt alapszínnel, száradás után a Moyra fekete, fehér vagy ezüst fólia nyomdalakkjával nyomdázunk rá, várunk 1-2 percet, majd gyorsan rányomkodjuk a transzferfóliát. És tulajdonképpen ennyi. A nyomdázáshoz képest tulajdonképpen csak egy lépéssel több ez a technika, mégis nagyon látványos eredményt lehet elérni vele. Arra kell csak vigyázni, hogy ne a szokásos fedőlakkunkat használjuk, hanem egy vízbázisú verziót.

A manikűr befotózásával eléggé meggyűlt a bajom, mivel a fehér és a holo miatt szinte világítottak a körmeim. Egy jó ideje épp emiatt halogattam is ennek a posztnak a megírását, de annyira zseniális ez a technika, hogy muszáj volt beszélnem róla.

A Moyra foil nyomdalakkjait ITT találjátok, én is innen rendeltem őket.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
  • Pandi - 2017-09-12 - 15:08

    Transzferfóliával még nem próbáltam, de az biztos, hogy a leges-leges-leges-leges legjobb nyomdalakkok. :)ReplyCancel

    • lakkomlakkom - 2017-09-20 - 13:58

      Önmagukban eszembe sem jutott volna kipróbálni, köszönöm a tippet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*