Different Dimension- Creepin’ It Real Trio

This post is also available in: English

Halloween elképesztő gyorsasággal közeledik és nekünk, körömlakkfüggőknek ugye minden általunk vagy mások által ünnepelt ünnep nagyon jól jön, hiszen akkor van mihez lakkozni. Már akinek ez fontos, persze. Én szeretek ilyesmire figyelni, éppen ezért minden ünnepet és minden ünnephez hangolt lakkot nagyon várok. A Different Dimension a Creepin’ It Real trióval megint betalált szerintem, nézzük is a lakkokat.

Here For The Boos

A Here For The Boos egy narancssárga és fekete mikroglitter tűzijáték: nekem 3 rétegben fedett és kellett rá 2 réteg fedőlakk is. Na, meg persze egy jó lehúzható alap.

Basic Witch

A Basic Witch egy fekete holo, amibe ezüst pelyhek is kerültek – tudjátok, ez az a kombó, ami mindenféle fényviszonyban csillog. (2 réteg)

Boo Felicia

A Boo Felicia egy narancssárga holo, ami szintén tele van ezüst és holo mikropelyhekkel – nekem most ő jön be a legjobban. *_* (2 réteg)

Szerintem mind a három szín nagyon jól megragadta a Halloween életérzést, aki ezt keresi, nem lesz csalódott. Ráadásul “piszok” módon nagyon jól mennek egymáshoz is, ezért ne érezzétek rosszul magatokat, ha megkísértett a teljes trió megrendelésének gondolata. :) Ó, igen, és ha tényleg megrendelnétek mind a három lakkot egyszerre, akkor ajándékba kaptok egy körömágybőr ápoló olaj-tollat is, ami mindig jól jön.

A lakkok elérhetőek ITT  vagy stockists-oknál, mint a Hypnotic Polish vagy a Nailland.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
  • Lucu - 2017-10-24 - 17:11

    Ez eléggé deja-vu a tavalyi Poe kollekcióra nekem. Ráadásul annak a narancssárgája is szebb volt szerintem, meg a fekete holo is különlegesebb meg haloweenesebb volt. Meg ami nekem tavaly legjobban tetszett a Once upon a midnight dreary annak meg miért nincs akkor most valami szuper izgi párja :(ReplyCancel

  • Solya - 2017-10-24 - 18:34

    Ugyanaz jutott eszembe, mint Lucunak… :/ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*