Cirque Colors – Winter Collection

This post is also available in: English

A téli kollekciók mindig a kedvenceim – és ezt valószínűleg le is írom minden egyes téli posztnál. Nem tehetek róla, egyszerűen muszáj kihangsúlyoznom, hogy ez a kedvenc időszakom az évben és hogy az ilyenkor megjelent lakkok egészen különleges helyet foglalnak el a szívemben. Ilyenkor egyszerre kapunk világosabb, jeges és mély, telt, sötét színeket – ez pedig mi, ha nem főnyeremény? :)

Cirque Colors legújabb kollekciójában 6 színt találunk: 2 gyönyörű sötét és 4 világos árnyalatot, vagy ha más szempontból nézzük: 4 új és 2 régi körömlakkot.

Coronation (LE)

Az egyik újra megjelentetett lakk pedig nem más, mint a máig az egyik legkeresettebb szín: a Coronation. Először 2013-ban jelent meg, akkor is limitált szín volt és hatalmas népszerűségnek örvendett. Amit nem is csodálok, mert ma is gyönyörű, de 4 évvel ezelőtt egészen páratlan lakknak számított. Gyorsan el is fogyott, az utolsó darabokat ma eBay-en lehet megtalálni, ahol akár 100 dollárt is elkérhetnek egy üvegért.

De most megtörtént a lehetetlen és újra itt a Coronation – bár megint csak limitált ideig. A lakk maga egy kékes lila jelly, amiben rózsaszín/narancs/piros shimmer és holo mikroglitterek találhatóak. Nem igazán pigmentált, így valószínűleg 3 rétegben kell felkennetek nektek is, illetve lehet más lakkokra is rétegezni, ha még csavarni szeretnétek rajta.

Én teljesen kész voltam, mikor megláttam a Cirque által küldött dobozban egy C o r o n a t i o n lapul, én is évek óta csak csorgatom a nyálam a róla készült képekre, hiszen anno én is lemaradtam róla. szóval nekem már karácsony van, ha ti is róla álmodoztatok évekig, ne csússzatok le róla!

Glacier Blue (LE)

A Glacier Blue egy csillogó kék thermo polish metallic finissel. Hidegben sötétebbé válik, melegben pedig világosabbá. (2 réteg)

Hygge (LE)

A Hygge (kiejtve “hú-gá”, dánul azt jelenti, hogy: kényelmes) egy nagyon világos kék, amiben látható egy kis rezes fény, illetve holo mikroglitterek. (2 réteg)

Prima Donna (LE)

A Prima Donna egy másik csillámos metallic thermo. Ő melegben fehér arany, hidegben pedig barackos színű lesz. (2 réteg)

Rioja

A Rioja az egyik legszebb bordó lineáris holo, amit valaha láttam. (2 réteg)

Winter Bloom (LE)

A másik nagy visszatérő a Winter Bloom. Ő tavaly jelent meg először, de a nagy népszerűségnek köszönhetően idén is visszatért. Az alapja egy nagyon világos menta jelly, aminek van egy kis rózsaszínes fénye, valamint telis tele van holo pelyhekkel. (2 réteg)

Az egész kollekció egyszerűen csodálatos: a Coronation-t ugye nem kell magyaráznom, ahogy a Winter Bloom-ot sem, a két thermo lakk pedig egyszerre szép és izgalmas. Ráadásul még a két “egyszerűbb” szín is vagy nagyon látványos (Rioja) vagy különleges (Hygge).

Szóval igen, nekem mindegyik lakk tetszik, nagyon nagy bajban lennék, ha sorrendbe kellene őket tennem. Szerencsére erre nem kényszerítem magam, inkább azt hangsúlyoznám ki még egyszer, hogy majdnem mindegyik lakk (kivéve a Rioja) limitált, így ha beleszerettetek valamelyikbe, akkor hajrá!

A lakkok előrendelhetőek ITT.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Ági - 2017-11-05 - 13:37

  Hú, de szép, a Rioja-n erősen gondolkozok…
  Az a gyönyörű pinkes-bordós shimmer! <3ReplyCancel

 • pp. - 2017-11-06 - 07:38

  A Winter Bloom valami álom szép <3 úristen *.*ReplyCancel

 • Cecil - 2017-11-06 - 12:31

  Szerintem a Rioja szebb, mint a Coronation, dehát ízlések… A dán hygge szót “hüge’-nek kell ejteni és kellemes-jól érzem magam dolgokra használják.ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*