F.U.N. Lacquer – Christmas 2017

This post is also available in: English

És csak jönnek és jönnek a karácsonyi kollekciók – na, nem mintha bánnám. :) Ma a F.U.N. Lacquer Christmas 2017 kollekció hat lakkját nézzük meg egészen közelről.

Northern Lights (H)

A Northern Lights (H) egy zöld-teal-aqua-kék színváltós glitterbomba, ahol a glitterek és a holo pelyhecskék egy színtelen alapban úszkálnak. (2 réteg)

Fekete alapon leginkább zöldnek néz ki, némi kékes színezettel:

Jingle Bells (H)

A Jingle Bells (H) koncepciója ugyanez, de itt a glitterek a pirostól kezdve az aranyon át a zöldig változtatják a színüket. (2 réteg)

Fekete alapon ő is leginkább zöld, de a piros is beköszön néhol:

Magical

A Magical szintén színjátszó glitterekkel van tele, amik zöld-arany-kék színekben pompáznak. Az alap itt is – mint mindegyiknél – színtelen. (2 réteg fekete alapon)

Magical (H)

A Magical (H) tulajdonképpen ugyanaz, mint a Magical, de holo pelyhek is kerültek bele, így pont olyan, mint egy feldíszített és kivilágított karácsonyfa. *_* (1 réteg fekete alapon)

Red Velvet

A Red Velvet glitterei a piros-narancs-arany háromszögben mozognak. (2 réteg fekete alapon)

Red Velvet (H)

A Red Velvet (H) pedig ugyanez csak holo pelyhekkel – mint egy igazi tűzijáték. *_* (1 réteg fekete alapon)

Ha úgy éreznétek, hogy a Northern Lights-ot vagy a Jingle Bells-t már láttátok, akkor nem tévedtek: pont egy évvel jelent meg mindkettő nem holo verziója (LINK). Én már akkor is nagyon szerettem őket, most pedig még annál is jobban, hiszen a holo pelyhek miatt csak még tutibbak lettek. Most már nem is kell őket feltétlenül valami más lakk fölé kenni, önmagukban is szépen tudnak fedni.

Az új árnyalatok és holo verzóik szintén jól néznek ki. Ha szeretitek a színváltós glittereket, akkor karácsonyra egy ilyen telitalálat lehet. A nem holo verziók szerintem csak topperek, de a holókat önmagukban is fel lehet építeni 2 vagy 3 rétegben.

A lakkok november 25. és 28. között lesznek előrendelhetőek ITT.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*