ILNP – Holiday 2017

This post is also available in: English

Az ILNP idén is – mint minden évben – egyszerre jelentette meg a Winter 2017 és a Holiday 2017 kollekcióit – szóval bőven van miben gyönyörködni. Nézzük ma a Holiday 2017 adagot. :)

Downpour

A Downpour egy fenséges indigó kék, amibe kék és lila shimmer, valamint rengeteg holo került. Nem mondhatnám, hogy feláll tőle a hátamon a szőr. *_* *_* (2 réteg)

Fired Up

A Fired Up a Color Kissed Ultra Holo vonal új tagja, telis-tele van egészen apró holo mikropelyhekkel és színváltó narancs/zöld shimmerrel. (2 réteg)

Party Favor

A Party Favor egy újabb élénk, mégis sötétebb szín: teal, ami néhol, néha erősen kékesbe hajlik a benne található kék shimmereknek köszönhetően. És ugye sok-sok holo is fellelhető benne. <3 (2 réteg)

Sparks May Fly

A Sparks May Fly az egyik legnagyobb kedvencem mind közül: mustár sárga lakk bronz shimmerrel és holo mikropelyhekkel – erősen szokatlan, nem rémlik, hogy valaha is láttam volna ilyen színű csodát. *_* (2 réteg)

Tilted

A Tilted egy legfőképp lila, de amúgy multikróm Ultra Chrome, ami az én fényképezőgépen előtt sajnos nem akarta felfedni rózsaszín, narancssárga és zöld arcát. (2 réteg)

Zoe

 A Zoe szintén főnyeremény szerintem: elképesztően élénk, mégis mély lila, amit rózsaszín shimmer és holo tesz még izgalmasabbá. (2 réteg)

Ez a kollekció nekem egyértelműen jobban tetszik, mint a Winter 2017, hiszen innen 4 lakkba is beleszerettem (Downpour, Party Favor, Sparks May Flay és Zoe). Neltek lett közülük valamelyik instant szerelem? :)

A lakkok holnaptól (november 25.) lesznek előrendelhetőek ITT vagy stockistoknál, mint a Nailland.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*