The Holo Hookup – December 2017

This post is also available in: English

Már majdnem december van, így újra eljött a The Holo Hookup idő! Az e havi doboz témája It’s Raining Men!, szóval igen, pontosan arról van szó, amire gondoltok: a lakkok inspirációi ez alkalommal nagyon szexi színészek voltak. Nézzük is azt az inspirációs képet. ;)

Na, igen.

Cupcake Polish – Ryan

Ryan egy krémes tengeri teal holo – az abszolút kedvencem! Mármint mind Ryan a Reynolds és a körömlakk is. :) Sok teal lakkom van már, ez valahogy mégis annyira meztelennek másnak tűnik, mint az eddigiek. (2 réteg)

Different Dimension – Jesse

Jesse egy krém alapú világos elefántcsont holo. Mivel nagy Grey’s Anatomy, és talán még nagyobb Jesse Williams fan vagyok, egyedül azt sajnálom, hogy ezt a lakkot nem a csodaszép kék szemei ihlették. Így viszont kaptunk egy nagyon elegáns színt, ami abszolút irodabarát. (2 réteg)

Bár valahogy kétlem, hogy közületek sokakat érintene az a szempont, hogy mit hova lehet felkenni. :):):)

Glisten & Glow – Channing

Channing egy fáradt szürke holo lila beütéssel és némi lila shimmerrel. Biztos vagyok benne, hogy más körülmények között nem nevezném szexinek ezt az árnyalatot, de……Channing. :) (2 réteg)

Pahlish – Idris

A hónap vendégmárkája a Pahlish, akiket a zseniális Idris Elba ihletett meg, így született az Idris. Egy világosabb tejcsoki barna/taupe holo rózsaarany shimmerrel. (2 réteg)

Sajnálom, nem tudok eltekinteni a nevektől, szerintem ez egy nagyon szexi doboz lett. :) Nektek lett kedvencetek? Akár lakk-, akár színészügyileg. ;)

A doboz december 21. és 28. között előrendelhető ITT.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*