The Holo Hookup – January 2018

This post is also available in: English

Tudom, hogy marhára egyedi leszek ezzel a mondatommal, de el sem hiszem, hogy 2017 vége van. Szinte most volt, hogy posztoltam a 2017 januári THH dobozt, erre most már a 2018-asnál tartunk, elképesztő. o_O

Az ehavi szett témája a “Time To Wine Down”, vagyis a borok és a bortermesztés által ihletett színekkel dolgoztak a lányok.

Cupcake Polish – Hakuna Moscato

A Hakuna Moscato egy tökéletes, hidegebb pezsgőszín arany shimmerrel és arany mikroglitterekkel, ami az egyik pillanatban alig van ott, de ha fény éri, elkezd szikrázni. (2 réteg)

Different Dimension – Rosé All Day

A Rosé All Day egy metallic rózsaarany arany pelyhekkel. Olyan szép az alapszíne és olyan szofisztikáltan, de látványosan csillog, hogy automatikusan az egyik kedvencem lett. Konkrétan betettem a karácsonyi must have lakkjaim közé. (2 réteg)

Glisten & Glow – Sip Happens

A Sip Happens szintén nagy kedvenc lett: egy sötétebb erdő zöld, amiben réz shimmer és némi ezüst holo mikroglitter is található. Zseniális színe van, én h á r o m napig is viseltem. (2 réteg)

Painted Polish – Uncork & Unwind

A hónap vendégmárkája a Painted Polish. Aki ismeri őket az tudja, hogy tőlük szinte mindig extra csillogásra lehet számítani, és ez az Uncork & Unwind esetében sem történt másképpen. Az alap egy melegebb sötétlila, ebbe kerültek holo glitterek, hogy nehogy meghazudtolja magát a márka. (2 réteg)

Ez a doboz nagyon betalált nálam. Mostanában, hogy elkezdtem rózsaszín, meg nude lakkokat is használni, nem csoda, hogy nagyon bejön nekem egy olyan doboz, amiben 2 sötét és két kifejezetten világos szín is van. Nekem valahogy ez a doboz nagyon harmonikusnak tűnik, ami egy Mérlegnek, mint nekem mindig simogatja a lelkét. :)

Az előrendelés már elkezdődött, de december 28-ig tart, így ha megtetszett a doboz ITT tudjátok megrendelni. 

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*