Different Dimension – Winter 2017 + Indianapolish

This post is also available in: English

Mivel még mindig erősen tél van, ezért nem is feltétlenül érzem, hogy késésben lennék a Different Dimension Winter 2017 kollekciójával – minden csak nézőpont kérdése, ugye. :):) A kollekcióban 7 körömlakk jelent meg, nézzük is őket.

Olivia

Az Olivia egy babakék holo, amibe rózsaszín shimmer és holo mikroglitterek kerültek. Annyira finom és éteri szín! És a rózsaszín kifejezetten jól áll neki. (2 réteg)

Grace

A Grace egy enyhén fémes aranyban játszó burgundi, amiben holo mikroglitterek és ultre-króm pelyhek találhatóak. Nagyon szerettem hordani, még az sem zavart, hogy alaplakk nélkül eléggé kihangsúlyozza a körmök barázdáit. (2 réteg)

Alexandria

Az Alexandria egy középzöld holo, amibe ugyanaz a rózsaszín shimmer és holo mikroglitterek kerültek, mint kék társába. (2 réteg)

Never Forget Where You Came From

A Never Forget Where You Came From egy élénk lila a más ismerős rózsaszín shimmerrel. (2 réteg)

Stars Shining

A Stars Shining Bright egy fémes arany holo enyhe rózsaszínes fénnyel és holo mikroglitterekkel. Egyértelműen az egyik kedvencem a kollekcióból. *_* (2 réteg)

Cold As Ice

A Cold As Ice egy holo topper rózsaszín shimmerrel. Neki is nagyon jól áll ez a rózsaszín, fekete alapon pedig kifejezetten csodásan mutat. Önmagában is fed elvileg 3-4 rétegben.

2018

A 2018 egy igazi glitterbomba. Ezüst és fekete holo mikroglitterekkel van tele, elvileg önmagában is fed, de én inkább fehér alapra kentem fel, tudtam, hogy nekem így fog igazán bejöni. És jaj, mennyire igazam volt, azonnal tettem is be a kedvenc topperes fiókomba. *_*

Szerintem a 7 lakkból 4 nagyon izgalmasra sikerült, velük egész komoly lett a szerelem. A lakkok elérhetőek ITT vagy stockist-oknál.

+ Indianapolish

Itt a végén beszéljünk még egy lakkról, az Indianapolish-ról, ami egy limitált árnyalat: lila jelly holo, színváltós pelyhekkel és réz shimmerrel. (2 réteg)

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Anikó - 2018-01-22 - 19:17

  Nem túlzottan szeretem a DD márkát,de ez a kollekció prímán sikerült.Megvettem már belőle Never Forget Where You Came From és az Indianapolist.Most a lila korszakom élem:D Bevallom az Indianapolis nem az amit vártam,szerettem volna.:( van egy olyan csillámréteg ami nem tetszik.:( De még az Cold As Ice nagyon szimpi így feketén:) Azt még lehet beszerzem:)ReplyCancel

 • jikka - 2018-01-26 - 19:55

  jaj, az akexandria annyira különleges, ilyen zöldem még nincs is, szerintem, és hát a 2018 kötelező lesz nekem idén, úgy érzem 😊ReplyCancel

 • moci - 2018-01-28 - 23:49

  Az Oliviát vettem meg, én akit a hideg ráz a shimmertől. De ebben a lakkban nagyon eltalálták az arányt az apró holo csillámokkal együtt, elképesztően szép szerintem!
  Azt hittem mást nem akarok ebből a kollekcióból, de fehér alapon baromira bejön a 2018, nem különösebben rajongok a topperekért, viszont ez így nagyon egyben van, lehet, hogy még beszerzem. :)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*