Femme Fatale x Live Love Polish – New Beginnings

This post is also available in: English

Nagyon gyorsan beszéljünk egy kicsit a Femme Fatale x Live Love Polish kollekcióról, a New Begginings-ről. Sietünk, igen, mert a lakkok limitáltak és most ráadásul akciósak is.

Hat thermal/thermo lakk alkotja a kollekciót. Mind meleg-érzékeny, vagyis felkenve más színük lesz, mint amit az üvegben láttok. Majd amint kimentek a hidegbe, azonnal visszaváltanak az “eredeti” színükre. Én imádom a thermo lakkokat, egyszerűen nem tudok betelni azzal, milyen izgalmas, ahogy változtatják a színüket. :)

Nightfall

A Nightfall egy kékes fehér melegben, hidegben pedig sötétebb kékké változik. Holo glitter és lila shimmer is látható benne. (2 réteg)

Below The Horizon

A Below the Horizon egy rózsaszínes bézs melegben, hidegben pedig melegebb rózsaszín lesz. Arany pelyhek és holo glitter teszik még különlegesebbé. (2 réteg)

Midnight Sun

A Midnight Sun egy élénk kékes rózsaszín melegben, ami lilává válik hdegben, (2 réteg)

Dawn Of The Day

A Dawn of the Day egy nagyon világos rózsaszín melegben, ami sötétebb és élénkebb rózsaszínné válik. Holo glitterek is pompáznak benne. (2 réteg)

Ashes To Dusk

Az Ashes to Dusk egy nagyon világos, enyhén szürkés kék melegben, majd sötétebb kék lesz hidegben. Holo glitterek és lila shimmer is található benne. (2 réteg)

Morningtide

A Morningtide hivatalosan egy melegebb világos zöld a körmökön, de nekem a világért sem akart az lenni, hiába próbáltam. Szerencsére úgy látszik, egyedül vagyok a problémával, szóval valószínűleg valami csak az én üvegemmel nem stimmelt. Hidegben átváltott a várt mályvás rózsaszínre, de a zöld valahol útközben elpárolgott. Holo glitterek és arany shimmer is láthatóak benne. (2 réteg)

Mivel a lakk azóta már nincs készleten, ezért valószínűleg ő nézett ki a legmenőbben. Most már sosem tudjuk meg.

Én tényleg egy három éves gyerek csodálkozó rajongásával szeretem a thermo lakkokat, így ezeket is nagyon élveztem. Ha tehetitek, mindenféleképpen vegyetek magatoknak thermo lakkot, mindegy milyen márkát. <3

Ha viszont ezek közül a lakok közül jött be egy vagy több, akkor irány azonnal a  Live Love Polish, nehogy lemaradjatok. A lakkok most 15% kedvezménnyel kaphatóak.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Moci - 2018-01-12 - 10:32

  Egyszer vetemedtem  Live Love Polish rendelésre, valszeg soha többet nem fogok. A lakkok szépek és persze akkor azt mondtam minden pénzt megér, de a 27%-os áfa és a kezelési költség elég fájdalmas volt.
  Visszatérve a lakkokra, én is szeretem a thermo lakkokat, viszont még nincs egy femme fatale lakkom se. Valahogy eddig mindegyiket olyan erőtlennek láttam, mintha nem fedne jól, vagy a szín volt furcsa nem is tudom. Szóval nem nagyon találnak be nálam ezek a lakkok.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2018-01-16 - 07:58

   Na igen, sajnos az USA-ból rendelni elég kockázatos, én is megjártam már egyszer-kétszer. :/
   Értem, mire gondolsz a FF lakkokkal kapcsolatban és teljesen igazad van. Tőlük még sosem próbáltam olyan lakkot, ami egy rétegben fedett volna, legtöbbször nem elég pigmentáltak ehhez. Nagyon spéci finiseik vannak, teljesen eltérnek bármelyik másik márkától. Eleinte én is idegenkedtem tőlük, mára már megtanultam értékelni a különlegességüket – de egy sietős manikűrhöz nem is választanék FF lakkot, az tuti.ReplyCancel

 • Dany - 2018-01-12 - 10:54

  Nekem meghoztad a kedvem hozzájuk, a rózsaszínek pompásak! Szülinapom is lesz (meg V-nap), mikor máskor férjen bele? :-D
  A blogsale-re mikor számíthatunk egyébként? Annyira tűkőn ülök, hogy naponta sokszor frissítem az oldalt. :-)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2018-01-16 - 08:00

   Akkor ezt a triót tényleg neked találták ki!! :):)
   Hú, a blogsale jelenleg ott tart, hogy a lakkjaim 70%-a van átválogatva. Emiatt tuti kell még néhány hét, mire blogsale állapotba kerül a készlet, de jóval előtte jelezni fogom, hogy mikor lehet rá számítani, nem fogsz lemaradni. :)ReplyCancel

   • lakkomlakkom - 2018-01-16 - 08:02

    Kollekciót, nem triót. :D #jóreggeltedinaReplyCancel

 • Moci - 2018-01-16 - 16:47

  Uram Isten! Blogsale-t csinálsz???ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*