The Holo Hookup – March 2018

This post is also available in: English

(Gyors szolgálati közlemény: az előző posztban meghirdetett nyereményjátéknak még nincs nyertese, mert a rendszer valamiért nem engedi, hogy lássam az email címeket, addig pedig sajnos nem tudok sorsolni, de rajta vagyok az ügyön!)

Mostanában egy elég csúnya arcüreggyulladással küzdök, így a blog jelentősen háttérbe szorult, de azért pillantsunk bele a The Holo Hookup márciusi dobozába, mert megéri. ;) A doboz témája Gelato, tehát fagyi, ennek megfelelően 4 cukorka színt kapunk – amik még engem is arra késztetnek, hogy várjam a tavaszt.

Cupcake Polish – Blueberry Belle

A Blueberry Belle egy lila, krém alapú (bármit is jelentsen ez) holo. (2 réteg)

Different Dimension – BananaRama

A BananaRama egy nagyon élénk és gyönyörűségesen szép sárga holo, amibe holo mikroglitterek is kerültek. Ha szeretitek a sárgát, akkor ez egy must have, mert 2 rétegben fed és hát nagyon szép. *_*

Glisten & Glow – Peachy Keen

A Peachy Keen szintén egy krém bázisú holo, csak ez barack színű. Kerültek bele apró rózsaszín pelyhek és némi kék shimmer is. (2 réteg)

Lilypad Lacquer – Mintopia

Másik nagy kedvencem a Mintopia – egyszerűen fenségesen szép ez a menta holo, idén tavasszal addig fogom a körmeimre kenni, amíg….amíg nem találok egy másik kedvencet, de ez nem várható egy hamar. *_* (2 réteg)

A doboz már most előrendelhető (február 28-ig) ITT.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*