11. kerületi pedikűr a vonzó lábakért

A nők egyik legvonzóbb testrésze a láb, azonban gyakran tapasztalnak rajta bizonyos elváltozásokat, amiken egy tapasztalt szakember könnyedén tudna segíteni. A legtöbbször azonban a nők nagy része takargatja lábait, lábujjait.

11. kerület pedikűr a Kati Szalonban nagyszerű árakon! A hölgyek mindig is ügyeltek a legapróbb részletekre is szépségükkel kapcsolatban, így a lábkörmök sem maradhattak ki. Az ápolt lábak és körmök a nőiesség részei. A jó idő közeledtével előkerülnek a szandálok, saruk egyszóval a lábujjat szabadon hagyó darabok. A különféle egészségügyi problémák, úgy, mint bőrkeményedések, benőtt lábköröm, tyúkszem igazán kellemetlen és esztétikai szempontból sem szép látvány, éppen ezért nem csoda, hogy a többség igyekszik elrejteni a problémát. Egész nyáron zárt cipőt hordani azonban nem épp kellemes és egészségügyi szempontból sem a legjobb, ha a nagy hőségben a láb nem tud szellőzni, éppen ezért érdemes nem rejtegetni a problémát, sokkal inkább megoldást keresni rá. A Kati szalonban segítséget kaphat a különféle lábproblémákra, valamint hasznos tanácsokat azok megelőzésére.

A pedikűr tehát jóval több annál, mint a lábujj körmök kilakkozása. Természetesen erről sem feledkezhetünk meg, hiszen vidám vagy épp visszafogott színeket nem csak a kézkörmökön, de a lábujj körmökön is hordhatunk, ráadásul az ápolt körmök nem csak szépek, de igazán vonzók is. Érdemes tisztában lenni vele, hogy egy cukorbetegségben szenvedők lábát máshogy kell pedikűrözni, így fontos, hogy a betegségről tudjon a szakember a kezelés megkezdése előtt. A rendszeres pedikűrösnél való látogatással komoly lábbetegségeket is megelőzhet! Bővebb információkért és elérhetőségért látogasson el a kati-szalon.hu weboldalra.