60×60-as led panel vásárlása webáruházból!

A LED panel fény egy olyan csúcskategóriás beltéri világítási termék, amelynek külső váza eloxált alumíniumból készül. A LED panel fényének fényforrása a LED. Ez nagyon jó fényhatást mutat. A fény nagy áteresztőképességű fényvezetőn megy keresztül, így lágy, fényes és kényelmes fényhatást eredményez. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

60×60-as led panel rendelhető kedvezményes áron a vled.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, ha ön is minőségi led paneleket keres. A fény szembarát és hatékonyan enyhíti a szem fáradtságát. A LED panel fénye szintén sugárzásmentes. A LED-es lámpák jó választást kínálnak szállodák, bárok, éttermek, kávézók, lakberendezési dekorációk stb. számára. Nagyobb fényerőt mutatnak, mint a hagyományos fénycsövek. Ezért használják őket általában belső világításra. A LED egy pontszerű fényforrás. A LED-világítás tervezői jól kihasználhatják a pont és a vonal kombinációját, amely különböző formájú és különböző fényhatású panellámpákat alkot. A LED-es lámpákat kiváló minőségű fényvisszaverő panelekkel és zárt kivitelben alkalmazzák. A panel fények nagy része nagy hatékonyságú fényvezető lemez és jó alumínium anyagot is jelentenek. Így a LED panelek nagyobb fényerőt mutatnak.

Led panel
Led panel

Jó hőelvezetési funkció

A jó hőelvezetési funkcióval rendelkező LED-es lámpák alacsony energiát fogyasztanak és kevés hőt vezetnek el. A LED élettartama elméletileg akár 100.000 óra is lehet. Ha napi 8 órával számolják, akkor a LED elméleti élettartama meghaladhatja a 27 évet. Ezek a panelek nem okoznak kellemetlen fényt, hanem szembarát lágy fénnyel rendelkeznek. A LED panel lámpákhoz használt LED fényforrás volfrám helyett nagy keménységű gyantából készül. Ütésálló és nehezen sérül. Ezenkívül jó hőmérsékleti alkalmazkodóképességet mutat. A LED panel lámpák különféle dinamikus programokon keresztül vezérelhetők külső vezérlővel. A színhőmérséklet könnyen szabályozható, és a fényerő mértéke is beállítható. A LED panel világítástechnika szintén zöld megvilágítási technológia.

A termék nem tartalmaz higanyt, és a gyártási folyamat szinte semmilyen szennyezést nem okoz. A félvezető világítás újrahasznosítható ami nagyon fontos a fenntartható fejlődés szempontjából. A LED panel fényvezetője a minőség-ellenőrzés kulcsfontosságú pontja. A rossz hálózati kialakítás gyenge fényhatékonyságot eredményez. Általában a LED panel világításának oldalai sötétek lehetnek, vagy a fény különböző részei eltérő fényerőt mutatnak. A fényhatékonyság javítása érdekében a hálózat kialakítása elengedhetetlen. Ezenkívül figyelnie kell a fényvezető minőségére. A márkák nem egyenlőek a minőséggel. Amennyiben még ennél is többet tudna meg erről a témáról és led paneleket rendelne, itt a helye nálunk a vled.hu weboldalon.  Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha bármikor szeretne kérdezni a led panelekről, csapatunk pedig minden kedves érdeklődőnek szívesen válaszol majd.