6+1 segítség herpesz ellen

Visszatérő herpesz problémájával küzd? Vannak olyan betegségek, melyeket teljesen nem lehet gyógyítani, de a szervezet általános állapotának erősítésével megelőzhető az ismételt fellángolás. A herpesz tipikusan ilyen, ezért az érintetteknek fokozottan érdemes odafigyelni immunrendszerük erősítésére. Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, hogy ehhez milyen készítmények bizonyulnak a leginkább ideálisnak.

A 6+1 hatásos megoldás herpesz ellen nagy segítséget jelenthet mindazok számára, akik az ajkaikat elcsúfító problémával szoktak szembesülni. Herpesz ellen kitűnő választás lehet a propolisz csepp, melyet egyébként krónikus mandulagyulladás esetén is javasolni szoktak a szakemberek. A méhészeti termékek értékes hatóanyagokban gazdagok, és így fejtik ki jótékony hatásukat. A fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő jellemzőiről ismert aloe vera belsőleges fogyasztásra javasolt, és a herpesz vírus ellen is eredményesen vethető be. A grapefruitmag cseppeket vízben oldva kell fogyasztani, de helyi kezelésre is kiválóan alkalmasak, és a kórokozók ellen sikeresen használhatjuk a készítményt.

A lizin kapszula esszenciális aminosavai fontosak az immunrendszer erősítése érdekében és a kötőszövet állapotát is előnyösen befolyásolja. Ha C-vitaminnal együtt fogyasztjuk, úgy sokszorosan fejti ki hatásait. Az ezüstkolloidot már évezredekkel ezelőtt is ismerték és használták, s napjainkban is nagy népszerűségnek örvend az értékes készítmény. Nem csak immunrendszerünket erősíthetjük a folyadékkal, de a szervezetben jelen levő káros baktériumokat és vírusokat is elpusztíthatjuk segítségével. Jó hír viszont, hogy a jótékony bélbaktériumokra nincsen negatív hatással az ezüstkolloid. A C-vitamin immunerősítő hatását talán kár is említeni, ér herpesz ellen is hasznos választásnak bizonyul ez az alapnak számító vitamin.