A biztos hangzás érdekében válassz profi hangstúdiót!

Ha a Nortyx Audio mellett döntesz, nem érhet csalódás, hiszen a mi küldetésünk az, hogy zenekarodat sikeresebbé tegyük azáltal, hogy olyan minőségi felvételeket készítünk, amelyek a Te, és a közönséged igényeit is képesek maximálisan kielégíteni. Érdemes tudni, hogy csakis azok a zenekarok tudnak sikerrel kitörni a sokaságból, akik kitűnő minőségű lemezekkel örvendeztetik meg a közönséget. Ha Te sem szívesen hallgatsz rossz minőségű, otthon készült felvételeket, ezt mástól sem várhatod.

A Nortyx Audo hangstúdió által adott a prémium minőség, a rádió kompatibilis hangfelvétel lehetősége. Ránk mindenben számíthatsz, hiszen cégünk szolgáltatásokban gazdag. Amit mi kínálunk az a zenekari hangfelvétel, a film- és reklámszinkronizálás, a mastering, a profi restaurálás, a digitális és analóg keverés, valamint a stúdióbérlés. A hangstúdiók között elismert vállalkozásunk kizárólag jó minőségű mastering hardverekkel és szoftverekkel dolgozik. Mi nem a kis stúdiókra jellemző, digitálisan steril, élettelen hangzást állítjuk elő. A fülnek kellemes, gazdag, analóg közeli, sőt élettel teli hangzásvilágot adjuk vissza.

A Nortyx Audio hangstúdió egyedülálló rendszertechnikáját nemzetközileg elismert hangmérnökök segítségével állítottuk össze. Az ötven éves szakmai pályafutás alatt összegyűjtött trükköket, és fondorlatokat mind megvalósítottunk. A hang felvételhez csakis magas minőségű és márkás mikrofonokat, előfokokat, és hangkártyát használunk. Egyidejűleg nem kevesebb, mint huszonnyolc bemeneten tudunk hangszereket rögzíteni.

A Nortyx Audio hangstúdió az a hely, ahol a profi hangzás nem is lehet kérdéses, ahol a minőség felől nem kell aggódnod, ahol a rajongók számára igényes hanganyagot készíthetsz el. Keresed fel weblapunkat, a http://hangstudio.hu/ oldalt, ahol részletes információkkal várunk!