A Covid elleni védekezés fontos!

A COVID elleni óvintézkedések kiegészítéseként, például az arc, a szem és az orr érintésének elkerülése mellett, azt javasoljuk, hogy gyakran mosson kezet legalább 20 másodpercig, rutinszerűen takarítsa és fertőtlenítse otthonát; és kerülje az érintkezést a kilincsekkel, kapaszkodókkal, lift gombjaival és más, nagy tapintású felületekkel nyilvános helyen.

Covid elleni védekezés érdekében keresse fel a gyogyline.hu weboldalt és itt megtalálhat mindent ami érdekelheti a védekezéssel kapcsolatban. Azok számára, akik krónikus betegségben szenvednek, az irányelvek azt javasolják, hogy kerüljék a tömegeket, tartózkodjanak távol a betegektől, és adják fel a nem alapvető légi utazásokat. Ja, és egyelőre felejts el azt a körutazást. Ha COVID-19 járvány van jelen a közösségében, azt tanácsoljuk az embereknek, hogy tegyenek további óvintézkedéseket az expozíció megelőzése érdekében. Ez magában foglalja a lehető legtöbb otthon tartózkodást és azt, hogy az élelmiszereket futárok, család vagy barátok útján hozzák be otthonukba. Arra is ösztönzik a krónikus betegségben szenvedőket, hogy készítsenek tervet, még mielőtt megbetegednek, vagy mielőtt járványkitörés történne a közösségében. Például Duchenne-féle izomdisztrófia esetén a megfertőződött betegeknek szükségük lehet a szteroid adagolásának növelésére.

Valójában mindenki azt javasolja, hogy a krónikus betegségben szenvedők vegyék fel a kapcsolatot egészségügyi szolgáltatóikkal, hogy további gyógyszereket kapjanak. Az is jó ötlet, ha kéznél vannak vény nélkül kapható gyógyszerek és olyan dolgok, mint a tabletták a láz és más tünetek kezelésére. A legtöbb ember otthon gyógyulhat meg. Mindenkinek, aki 2 éves vagy annál idősebb, maszkot kell viselnie a nyilvános helyiségekben. Amennyiben vény nélkül kapható gyógyszereket vagy éppen maszkokat keres nézzen be hozzánk a gyogyline.hu weboldalra.