A családbarát üdülés nagyszerű

Ha nyaralni szeretne, illetve eltöltene egy izgalmas wellness hétvégét a családjával Magyarországon, akkor válassza az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj szolgáltatásait. Ez a négy csillagos hotel tökéletesen megfelel a családosoknak, akkor is, ha pici babával érkeznek. Az egész hotelt úgy alakították ki, hogy kényelmes és otthonos legyen a családoknak és a gyerekeknek.

Az Oxigén Hotel üdülés kedvezményes áron kínál kikapcsolódást magas minőségben. Mindenféle wellness szolgáltatás igénybe vehető a szállodában, emellett pedig nagy figyelmet fordítanak a gyerekekre is, így nekik külön ki van alakítva egy wellness részleg szaunával, gyerek- és baba medencével, valamint babamasszázs szolgáltatással is. Így az Oxigén Hotel egy igen családbarát, bababarát és gyermekbarát hotel.

A családi üdülés és kikapcsolódás az egyik legjobb dolog, mert a gyerekek önfeledt tudnak játszani, és a szülők is megfelelően ki tudják magukat piheni a munkahelyi fáradalmak után. Az Oxigén Hotelben az üdülés egy ilyen lehetőség, hiszen több mint száz gyermekbarát szolgáltatás található meg a hotelben, melyeket animátorok bevonásával működtetnek, így megfelelő felügyelet mellett tudnak a gyermekek és babák játszani és szórakozni.

A szülőknek sem kell azon gondolkodniuk mit fognak csinálni az Oxigén Hotelben az üdülés alatt. Őket várja az igen jól felszerelt wellness részleg, a masszázs és a jóga. Így mindenki megtalálja a megfelelő kikapcsolódási lehetőséget az üdülés időtartama alatt. A programok után az egész család számára van lehetőség a kikapcsolódásra, így lehet lovagolni, túrázni és nagyokat sétálni a környéken. A részletekről és a foglalási lehetőségekről az oxigenhotel.hu oldalon többet is megtudhat, ha egy igazi családi üdülést tervez családjával Noszvajon az Oxigén Hotelben.