A csiszolt beton padló egyre népszerűbb!

Az iparági becslések szerint a csiszolt beton berendezések az összes beépített új padlórendszer 15-20% -át teszik ki évente. Amint a fényezett betonpadlók egyre elterjedtebbé válnak, valószínűleg ezek a számok továbbra is emelkedni fognak – de még mindig elgondolkodhat azon, hogy miért fordul egyre több vállalkozás a csiszolt betonhoz ipari padlóigénye miatt.

Csiszolt beton padló elérhető a HTC gépekkel, ezért keressen fel minket bátran az epo-trend.hu weboldalon és kibérelheti HT betonmaró és betoncsiszoló gépjeinket méghozzá igen kedvezményes áron. A közönséges csiszolatlan betonban az apró porszemcséket a felfelé irányuló erő révén hidrosztatikus nyomással taszítanak, ami kivirágzást eredményez. A kivirágzás porosodáshoz vezet, amely kiszorítja az epoxikat a betonpadlók felületéről, és a költséges karbantartás gyorsan a padlóra küldheti. A csiszolt beton kiküszöböli ezt a porosodást, ezáltal minimalizálja a karbantartási költségeket a csiszolatlan betonnal szemben. A felület sűrűsítésével és lezárásával a csiszolt beton egy porózus betonpadlót sima, egyenletes padlóvá alakít, amely elég sűrű ahhoz, hogy taszítsa a vizet, az olajat és más szennyeződéseket, megakadályozva azok behatolását a felületre.

A fényezett és csiszolt betonpadló fényvisszaverő tulajdonságai maximalizálják a létesítmények megvilágítását. A továbbfejlesztett környezeti világítás csökkenti az energiaszámlák költségeit, növeli a biztonságot, és a lehető legjobb megvilágításba hozza a létesítményt. A csiszolt beton, bár a felületén fényes, nem hoz létre csúszós padlót. Valójában a padló mechanikus csiszolásának és ellapításának előnyei végül megnövelik a súrlódási együtthatót a hétköznapi betonhoz képest. Amennyiben többet tudna meg a csiszolt padlók előnyeiről keresse fel bátran az epo-trend.hu weboldalt és itt megtalálhatja a bérlés árait is.