A cukrászati eszközök kreatív szállítója

A cukrászipar alapeleme a kreativitás, a folyamatos megújulás. Legyen szó egy egyszerű sütemény elkészítéséről, vagy akár egy esküvői emeletes torta feldíszítéséről. de akár egy teljesen egyedi formájú, látványos süteményben is benne rejlik a készítő minden tudása, kreativitása. A kézügyesség, az alapanyagok ismerete, az eszközök helyes és hatékony használata mind olyan mértékű tudást követel, aminek elsajátításával idővel igazán sikeres lehet egy cukrász. A megrendelők részéről is nagy a nyomás, hiszen folyamatosan újabb és újabb egyedi kérésekkel, (néha eléggé elrugaszkodott) ötletekkel, formákkal állnak elő.

Ez a folyamatos megújulás, kihívás minket is próbatételek elé állítanak, ugyanis a cukrászmestert a legkorszerűbb gépekkel, és a legalkalmasabb cukrászati kellékekkel kell kiszolgálni, hogy ő is a legjobbat tudja nyújtani. A Vendi Hungária Kft. a cukrászipari eszközök elkötelezett beszállítója szeretne továbbra is maradni, így az ügyfeleink részére minden téren a legkorszerűbb berendezéseket és eszközöket ajánljuk és szállítjuk.

A legnagyobb innováció talán a sütőknél figyelhető meg. A cukrásziparban a sütésről a légkeveréses sütők gondoskodnak. Nagy méretüknek köszönhetően több rács, tepsi elfér a sütőtérben. A precíz beállításoknak és a légkeveréses technológiának köszönhetően egyszerre több dolog is készíthető benne, az ízek, illatok keveredése nélkül! Profin időzíthető, programozható, a legmodernebb készülékek digitális érintőképernyős vezérlőpanellel rendelkeznek, direkt gőzbefecskendezés, párásítási funkciók, beépített maghőmérők, stb. mind a legkorszerűbb technológia vívmányai. Érdemes mérlegelni ebben az esetben, hogy mire van szükségünk, ugyanis nem biztos, hogy a drágább sütő minden egyes funkciójára szükségünk lesz. Előtte mindenképp konzultálni javasolt pl. a Vendi szakembereivel, hogy fel tudják mérni a helyi adottságokat, a cukrászműhely méretét, kapacitását, stb.

A GN szabvány méreteknek köszönhetően további tálcákat, rácsokat választhatunk a sütőhöz (természetesen adott sütőre előírt méretek betartása mellett).

A GN vagy cukrászati méretű tepsik, tálcák szállítását legkönnyebben gördíthető tálcatartó kocsikkal tudjuk elvégezni. Pékségek esetén a friss, még forró pékáruk a sütőkből tálcástul kivéve az edénytartó kocsikon tárolható addig, amíg kihűlve az vendégtérbe nem kerül.

Az alapanyagok megfelelő feldolgozásához, összekeveréséhez, dagasztáshoz, vagy akár a habveréshez mára számtalan előkészítő gép létezik. Legyen szó akár (kézi) mixerekről, dagasztógépekről vagy keverőgépekről, minden egyes feladatra létezik megoldásunk. Ajánlatos a legtöbb folyamatot gépesíteni, ugyanis a segítségükkel több időt takaríthatunk meg, és nagyobb mennyiségű termék előállítását teszik lehetővé.

A spirálkaros dagasztógépek kenyér, pizza tészták és sütemények, torták alapanyagainak gyúrására, dagasztására alkalmas.

A háromfunkciós keverőgépek habverő, dagasztó és krémkeverési műveletet ötvöznek egy készülékben. Sokrétű képességeivel és funkcionalitásával garantáltan kiszolgálja a konyha előkészítő feladatait. Különböző méretű üsttel, és teljesítménnyel vannak felszerelve, így a cukrászműhely méretéhez, kapacitásához igazodva érdemes készüléket választani. Robosztus felépítésükkel és funkcióikkal hosszú ideig megbízható segítséget nyújtanak a sütőiparban, cukrásziparban.

Vendi
Vendi

A vendégtér a cukrászdák frontvonala, itt találkozik az elkészített termékekkel a vevő. Ahhoz hogy megfelelően ki tudjuk szolgálni, esetleg maradásra is bírjuk a vendégeinket, célszerű tetszetősen berendezni az üzlethelyiséget. Célunk, hogy barátságos, kellemes hangulatban tudjanak a vendégek választani, és a termékek is megnyerően mutassanak a bemutató pultokban, vitrinekben. Pékáruk tárolására melegen tartó pultokat, míg a süteményeknek igényes kivitelű és kialakítású süteményhűtő vitrineket, forgó polcos vagy álló bemutatóvitrineket ajánlanunk. Fagylaltok tárolására különféle fagylaltpultok állnak rendelkezésre változó méretben és műszaki paraméterekkel. Egyedi hűtőbútorok gyártását, a vendégtér megtervezését, kialakítását és beépítését is nyugodtan ránk bízhatja.

Népszerű készülék a hókristálygép, amivel nyáron a nagy melegben plusz forgalmat lehet generálni.

A látványhűtők mellett a konyhába, előkészítőbe, cukrászműhelybe is szállítunk hűtőberendezéseket. Az alapanyagok tárolására, gyorsfagyasztására, vagy fagyasztására is vannak ipari hűtőink.

A cukrászati kellékek, fogyóeszközök széles repertoárja elérhető, többek közt sütőformák, kiöntő formák, habzsákok, kinyomó csővégek, cukrászati kenőkések, tortalapátok, ecsetek, kézi habverők, keverő edények, tejszínhabkészítő szifonok, stb. A fogyóeszközökből nagy készletet tartunk fenn, hogy azonnal ki tudjuk szolgálni a felmerülő igényeket.

A Vendi Hungária Kft. az eszközbeszerzések mellett a tervezési fázisba is bekapcsolódik. Sokéves tapasztalattal, és több sikeres projektekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére ipari konyhai tervezési szolgáltatásunkkal. Akár a teljes konyháját, cukrász műhelyét megtervezzük, de szakmai tanácsadással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Kérésre a kivitelezési munkát is vállaljuk: a forgalmazott gépek házhoz szállítását, beszerelését, beüzemelését elvégezzük. Országosan működő szervizünk garanciaidőn belül és azon túl is az ügyfeleink rendelkezésére áll!

Forrás: Cukrászati berendezések