A duguláselhárítás bóraxszal is megoldható

A duguláselhárítás számos módja ismeretes, rengeteg megoldást lehet használni annak érdekében, hogy a dugulás megszűnjön, de van, hogy ez nem elég, hogy hiába minden igyekezet, a makacs dugulás nem akar megszűnni és igazi profikat kell hívni a segítség érdekében.

A lefolyó fellélegezhet, ha bóraxot vet be a megoldás érdekében. A bórax nagyon hasznos szer a duguláselhárítás során, hiszen könnyedén eltávolítható vele a penész a szövetekből, vagy a makacs foltok a szőnyegből. Ráadásul még a WC tisztán tartása esetében is segít.

Bár a bórax hatékony szer, mégis sokkal kíméletesebb, mint az üzletekben kapható legtöbb lefolyótisztító. A bóraxot a duguláselhárítás érdekében úgy használd, hogy egy tölcsért teszel a lefolyóba és abba öntöd a fél pohár bóraxot. Ha ez megvolt, akkor majd juttass utána még két pohár, még forrásban lévő vizet is és 15 percig hagyd dolgozni a keveréket, végezetül öblítsd le ugyancsak forró vízzel. Ha nincs otthon bórax, akkor az egyszerű konyhasó is segíthet a duguláselhárításban. Azzal a különbséggel, hogy itt ne forró vizet, hanem ecetet önt a só után.

Ha egyik módszer sem hozza meg a várt eredményt, akkor fordulj igazi profikhoz, akik a hatékony duguláselhárítás érdekében gyors és végleges, tartós eredmény tudnak felmutatni!