A fehér fog örök divat

Bár a divat múló, szokás mondani, mégis vannak olyan dolgok, melyek soha nem mennek ki a divatból. Ilyen többek között az egészséges és fehér fog. Azonban napjainkban nagyon nehéz megőrizni fogaink fehérségét, hiszen számos olyan ételt, valamint italt fogyasztunk, melyek nyomot hagynak a fogainkon. A fogfehérítés számos módja ismeretes, ám csak kevés bizonyul igazán hatékonynak is.

A fogfehérítés otthon is megvalósítható, de ha a szódabikarbónánál eredményesebb módszert szeretnénk, akkor érdemesebb kipróbálni például a fogfehérítő tollat. Ez a valóban hatékony eszköz segít visszavarázsolni fogaink elveszett fehérségét. A legjobb benne pedig, hogy nem szükséges fogfehérítésre mennünk, hiszen a fogfehérítő tollat otthon is használhatjuk egyedül.

A fogfehérítés otthon legszerencsétlenebb próbálkozása az, ha egy hagyományos fogkrémmel igyekszünk ezt kiküszöbölni. A fogkrémek nem igazán szoktak segíteni, ahogyan a szódabikarbóna sem. A fogfehérítés otthon más hatásos módját is alkalmazhatjuk a fogfehérítő toll mellett, mint például a fogfehérítő ecset. Ezt nagyon egyszerű használni is.

Mindezek mellett egész fogfehérítő szettet is beszerezhetünk már, és alkalmazhatjuk a fogfehérítés otthon módszereként. A szett nyolc árnyalattal képes fehéríteni a fogainkon, és mindezt mindössze hét nap alatt érhetjük el segítségével, ahogyan a fogfehérítő ecset és toll használatával is.

Amennyiben nem szeretne vagyonokat költeni a fogfehérítésre, válassza a fogfehérítést otthon. A Vitx számtalan kiváló módszert kínál, hogy minél rövidebb időn belül, minél fehérebb fogaink legyenek. Ha szeretne többet is megtudni a fogfehérítés otthon módjairól, keresse fel a www.vitx.hu honlapot, ahol a különféle fogfehérítő termékeket is megtalálhatja.