A futball rövid története

A futball története hosszan visszanyúlik a múltba, hiszen már i.e. 2000-ben is játszották kezdetleges formáját. Mai ismereteink szerint Kínából terjedt el, manapság pedig már a világ minden táján ismert labdajátékok közé tartozik. Szinte hihetetlennek tűnhet, hogy akkor a katonák kiképzésére használták, ma pedig már vajmi kevés köze van a katonasághoz. Egy azonban biztos: a 21. századra számtalan, kultúrától és nemzettől független rajongót szerzett meg magának. A foci kétségkívül sok ember szívébe lopta be magát, még ha nem is minden esetben játsszák a kedvelői.

A foci csapatok minőségi ajándékai is a szurkolók részére készülnek. Különféle használati tárgyakon szerepelnek, így nem csupán a polcra tehetjük. Vásárolhatunk olyan poharat, amelyen a kedvenc focicsapatunk emblémája szerepel, vagy éppen bögrét, de még ágynemű, kispárna, sőt fürdőkacsa is kapható. A foci csapatok minőségi ajándékait nem csupán saját használatra vásárolhatjuk meg, hiszen nagyszerű születésnapi meglepetés is lehet egy ismerősünk vagy egy kedves barátunk számára.

A kínaiak után a japánok is kezdtek érdeklődni e különös labdajáték iránt, majd a középkorban is találhatunk róla említést. Bár a római és a görög testnevelésben is jelen volt, ám nem játszott kiemelkedő szerepet. A középkorban viszont világszerte több helyen is felbukkant valamilyen formában. Ma pedig már mondanunk sem kell, hogy mennyire elterjedt és népszerű játék vált belőle. Épen ezt bizonyítják a www.fociholmik.hu internetes oldalon is megtalálható és megvásárolható foci csapatok minőségi ajándékai.

Amennyiben szeretné Ön is megvásárolni kedvenc focicsapatának logóját valamilyen kedves tárgyon, keresse fel a www.fociholmik.hu internetes oldalon megtalálható webáruházunkat, és válassza azt, amelyik Önnek leginkább elnyeri a tetszését.