A gépelés árak alacsonyak!

A gépírási szolgáltatásainkat főleg akkor szokták igénybe venni, ha sürgősen szükség van dokumentumokra, hiszen nem mindenkinek van ideje egész nap gépelni, valamint nem mindenki rendelkezik azzal a képességgel hogy gyorsan gépel. Vannak olyan gépírók, akik percenként több ezer billentyűt képesek leütni, és csakis olyan gépírókhoz érdemes fordulni segítségért. Bővebben rólunk a gépelés.hu-n olvashat.

A gépelés árak igen alacsonyak a gépelés.hu weboldalon, ezért ha önnek is sürgősen szüksége lenne egy begépelt dokumentumra akkor forduljon hozzánk bizalommal. Ha nem magyar nyelvű dokumentumokat szeretne begépeltetni akkor a következő árakra kell számítania: a diktálás utáni angol, német vagy latin dokumentumok fordítása 0,44 ft-ba kerül leütésenként és ugyanez az ár vonatkozik a rögzített hanganyagokra is. Ami a nyomtatott szöveget illeti gépíróink 0,40 ft-ot kérnek leütésenként, az idegen nyelvű kéziratok pedig 0,48 ft-ba kerülnek leütésenként. Bátran forduljon hozzánk hiszen gépíróinkat titoktartás köti, ráadásul pontos és gyors gépelést tudnak biztosítani, tehát munkavégzésük kifogástalan minőségű.

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a gépelésről, a gépírásról, szolgáltatásainkról, az árakról, vagy esetleg megtekintené referenciáinkat nem kell mást tennie mint fellátogatni weboldalunkat a gépelés.hu-t, hiszen itt mindent megtalál ami csak érdekelheti. Ha kérdések merülnének fel a gépeléssel vagy a gépírással kapcsolatban, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a szbgepeles@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 470 0911 telefonszámot és csapatunk azonnal visszajelez önnek. Ha hosszútávon szeretne velünk dolgozni, akkor kérjen ügyfélszolgálatunktól személyre szabott ajánlatot. Amennyiben tehát gyors gépelésre vágyik, forduljon hozzánk.