A glutamin ár nálunk a legjobb!

A glutamin az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav a szervezetben – tehát ez egy nagy dolog. De kap-e valódi előnyöket a további glutaminos ételektől vagy kiegészítőktől? Bővebben erről a témáról weboldalunkon olvashat.

Glutamin ár igen alacsony a vitaminstore.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és mindent megtalál a glutaminnal kapcsolatban. Milyen előnyei vannak a glutaminnak? A glutamint táplálékkal vagy étrend-kiegészítőkkel adhatjuk étrendünkhöz. De ha egészséges és elég fehérjét eszik, valószínűleg eleget visz be ezekből. A kutatások azt mutatják, hogy az élelmiszerből származó glutamin fontos szerepet játszik az immunrendszer és a belek egészségének megőrzésében. A kiegészítők pedig segíthetik az immunrendszert, ha sérült vagy beteg. Mi az a glutamin? A glutamin egyike annak a 20 aminosavnak, amelyre a szervezetnek szüksége van a szervek, a vér és az immunrendszer számára szükséges fehérjék felépítéséhez. Kétféle glutamin létezik: L-glutamin és D-glutamin. Hasonlóak, de más a molekuláris elrendezésük. Az L-glutamin az a forma, amelyre szervezetünknek szüksége van, és megtalálható élelmiszerekben és étrend-kiegészítőkben.

Lehet, hogy csak „glutaminnak” is nevezik, mivel nem nagyon használjuk a D-glutamint. Bár testünk képes önmagában is előállítani L-glutamint, bizonyos esetekben szükségünk van egy lökésre. A glutamintermelés hiánya mögött általában betegségek vagy sérülések állnak. További részletekért és rendelésért keresse fel még ma a vitaminstore.hu weboldalt. Amennyiben kérdések merülnek fel a glutaminnal kapcsolatban, ezeket felteheti bátran ügyfélszolgálatunknak, csak vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, és embereink minden kedves érdeklődőnek nagyon szívesen válaszolnak.