A greenautokolcsonzo.hu segít Önnek is

Az autókölcsönzés egy nagyon hasznos és praktikus megoldás lehet sok helyzetben. Fontos azonban, hogy olyan helyről béreljünk autót, ahol tudjuk, hogy megbízható ügyintézés fogad.

A greenautokolcsonzo.hu segít Önnek ha autókölcsönzésről van szó. A Green Autókölcsönző egy olyan cég, amely már több éve működik sikeresen. Elsősorban hűtőautók, kisteherautók, emelőhátfalas kisteherautók, kisbuszok és személygépkocsik bérbeadásával foglalkozik a cég. Az itt bérelhető autók kiváló műszaki állapotban vannak és a flotta folyamatosan bővül. A kisteherautók kölcsönzése korrekt, megbízható és gyors ügyintézéssel történik, adott esetben akár hétvégén is. Az ügyfelekkel való kapcsolat rugalmas és a hosszabb távú bérlésnél, vagy a rendszeresen visszatérő ügyfelekkel lehetséges az egyedi árak kialakítása is. A weboldalon minden bérelhető járműről látható egy kép és a képre kattintva megjelennek az autóval kapcsolatos legfontosabb információk.

Milyen jogosítvánnyal vezethető, hány személy szállítására képes, milyen a teljesítménye, milyen évjáratú, stb. A weboldal gyors, jól szerkesztett és könnyen átlátható. Igény esetén az ügyfelek számára sofőri szolgáltatás is rendelkezésre áll. Az itt dolgozó sofőrök szintén megbízhatóak, rugalmasan kezelik az ügyfeleket és több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az ügyfél négyféleképpen bérelhet autót a cégtől: személyesen a telephelyen; a honlapon keresztül az „árajánlat kérése” gombra kattintva; telefonon vagy e-mailben keresztül.

Béreljen Ön is autót a Green Autókölcsönzőtől gyorsan és egyszerűen. Látogasson el a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalra és tudjon meg minél többet a cégről és a szolgáltatásokról. Ha bármilyen kérdése lenne, hívja a +36 30 229 4100-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címre.