A Hajdú kiváló minőségű melegvíz-ellátási megoldásokat nyújt

Modern életünk egyik alappillérét a folyamatosan elérhető melegvíz-ellátás szolgáltatja. Noha ma már szinte észrevétlenül a mindennapok részévé vált ez, hiányát azonnal megérezzük, hiszen a mosogatás, a munkafolyamatok,  vagy épp a tisztálkodás során elengedhetetlen a megléte. Éppen ezért kardinális kérdés, milyen eszközök segítségével állítjuk elő, lévén a rendszeres problémák nagyban megnehezíthetik mindennapjainkat.

A Hajdú immáron több mint 70 éve a minőség garanciája és ez nem csupán a hazai háttérnek köszönhető. A gyártó kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy az általa forgalmazott készülékek a legszigorúbb elvárásoknak is tökéletesen megfeleljenek. Folyamatos innovációinak köszönhetően a Hajdú különféle megoldásai ma már minden igényt lefednek, legyen szó fűtésről, vagy épp melegvíz-ellátásról, akár lakossági, illetve ipari méretekben. A múlt században egymást követték a gyár újító eszközei, hiszen már 1960-ban megkezdődött a méltán híres centrifuga forgalmazása, ezt követően pedig a lapradiátorok, illetve az átfolyós melegítők is bekerültek az elérhető választékba.

Közel 10 évvel ezelőtt aztán a Hajdú létrehozta az Innovációs központját, amelynek köszönhetően újabb kiváló megoldások születtek. A rákövetkező évben a HB300 hőszivattyús forróvíztároló elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, a most is zajló fejlesztési terv pedig még nagyobb mozgásteret biztosít a mérnökök számára. A Hajdú vezetői emellett kiemelt figyelmet fordítanak a megújuló energiában rejlő lehetőségekre is. A komplex rendszerek és különféle kiegészítő elemek gyártása mellett a szakmai segítségnyújtás is nagy hangsúlyt kap, ennek köszönhetően a jövőben a márka tovább erősödhet mind regionálisan, mind pedig Európa szerte. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, a legfontosabb cél a vevői elégedettség maximalizálása, illetve a strapabíró eszközök gyártása.