A hangyairtás fontossága!

A hangyák könnyen megfertőzhetik az élelmiszereket, ha a konyhákból eljutnak az élelmiszerkészítő helyekre, valamint a kórházakban levő fertőző organizmusokat is képesek átadni a betegeknek, ezért rendkívül fontos a hangyairtás. Rengeteg élelmiszeripari cég foglalkozik olyan élelmiszerekkel, amelyeket imádnak a hangyák, ezért folyamatosan irtani kell őket.

A hangyairtás két módszerrel is történhet, az egyik a fizikai módszer. A legelterjedtebb fizikai módszer a hangyák irtására a porszívózás, ennek viszont a sikeressége nem mindig garantált. Ezért szükséges a hangyaboly felszámolása, amely gyors és hatékony is egyben. Az irtás akkor lesz igazán sikeres, ha a hangyaboly egy mozgatható tárgyban él, hiszen ezeket könnyen el tudjuk dobni vagy égetni. A kémiai módszerek közé tartozik pedig a porozás, ami akár 2 hónapon át tartós lehet, de semmiképpen nem ez a leghatásosabb kémiai módszer. A gélezés lehet a leghatásosabb mód, ami a mérgezett csalétek egyik változata. A gél tartalmaz egy olyan speciálisan kifejlesztett anyagot, ami vonzza a hangyákat.

A gélt a hangyák kis idő alatt behordják a bolyba és saját maguk etetik fel a lárvákkal valamint a királynővel, így tehát saját maguk teszik tönkre a hangyabolyt. Ez a módszer akár 3-4 hétig is hatásos lehet. Amennyiben többet szeretne megtudni a hangyairtásról és hangyairtó cégünkről, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az eurokartevoirtas.hu-t, ahol olvashat bővebb leírást. Ha kérdéseket szeretne feltenni, erre van lehetőség, csak keresse fel bátran ügyfélszolgálatunkat az eurokartevoirtas@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 70 70 22 409-es telefonszámot és embereink készségesen állnak minden kedves érdeklődő rendelkezésére. Visszahívást is igényelhet ingyenesen weboldalunkon a nevének és telefonszámának megadásával.