A kenderolaj krém jó a száraz bőrre!

Immár hazánkban is kapható az organikus kenderolaj krém, amely kiváló hidratáló krém a bőr számára. Egyenesen csodákra képes az idősödő és száraz bőrrel, ezért érdemes Önnek is kipróbálni a kenderolaj krémet.

A kenderolaj krém segítségével kitűnő eredményeket érhet el a ráncok ellen és más, nem organikus krémekkel szemben semmilyen mellékhatással nem jár a mindennapi használata. Az organikus kenderolaj gazdag omega-zsírsavakban, amelyek esetleg hiányozhatnak étrendünkből. A kenderolaj krém nagy mennyiségben tartalmaz kenderolajat, amely köztudottan jótékony hatással van a bőrre. Az eredmény egy olyan krém, amely akár 24 órán át lágyítja és nyugtatja, illetve csökkenti a bőrpírt és megkönnyebbülést biztosít a feszes, száraz bőrnek. A kender növényből származó kenderolaj nagy mennyiségű omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt, hogy a lehető leghatékonyabbá és egészségesebbé tegyék azt. Nyugtatóan gazdag organikus anyagokban, mégis könnyű a bőr számára a kenderolaj krém, amely hatékonyan nyugtatja az irritációt és a stresszt, feltöltve a száraz bőr nedvességet, hogy élénk, fiatalos legyen.

Ideális azok számára, akiknek száraz bőrük van, vagy bármilyen olyan arcbőrnek, amely hidratálásának fokozását igényli különösen akkor, ha olyan életmód-tényezők mint például a napfény vagy a légkondicionálás irritálják. Látogasson el mihamarabb a cbdherbal.hu weboldalára, ahol akár meg is rendelheti a terméket, de itt lényegesen többet megtudhat minden kender termékről, amelyet forgalmazunk az oldalon. Ha kérdése lenne, tegye fel azt munkatársainknak, akik készséggel állnak a rendelkezésére a kapcsolati oldalon megtalálható elérhetőségeken keresztül. Forduljon termékeinkhez bizalommal és garantáltan nem bánja meg!