A Kovács Autószerviz Szegeden várja!

A biztonságos közlekedés nem csak a vezető tapasztalaton múlik, hanem bizony nagymértékben azon is, mennyire figyelünk oda a gépjármű állapotára. A rendszeres szervizelés és az évszaknak megfelelő gumik használata nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy saját magunkat és szeretteinket is mindig biztonságban tudjuk.

A Kovács Autószerviz Szegeden várja mindazokat az autósokat, akik számára a korrekt árak és a gyors, minőségi munkavégzés egyaránt fontosak. Műszaki vizsgáztatás, olajcsere, az évszakváltáskor aktuálissá váló gumicsere alkalmával éppen úgy rendelkezésre áll csapatunk, mint akkor, ha javításról van szó. Autómosó szolgáltatásunknak köszönhetően ragyogóan tisztává is varázsolható a gépjármű. A hétköznapokban gyakran előforduló kavicsfelverődés esetére gyors megoldást kínálunk, de a leggyakoribb fékhibák, felfüggesztéssel kapcsolatban megjelenő rendellenességek terén is profi csapat várja az autósokat.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni az évszaknak megfelelő gumihasználat fontosságát. A téli és a nyári abroncs mind anyagösszetételében, mind felületi kialakításában különbözik egymástól, hiszen eltérő útviszonyok közötti közlekedésre lettek kifejlesztve. Ne várja meg, míg beköszönt a fagy, vagy ismét meleggé válik az aszfalt, gondoljon időben a gumicserére! Szerviz látogatás alkalmával érdemes összegyűjteni azokat a hiányosságokat, amelyeket tapasztalni szokott a mindennapi vezetés során, így egy alkalommal átnézhetik szakembereink az egész járművet, állapotfelmérést végezhetnek, és egyeztetés alapján megoldhatják a felmerült problémákat. Forduljon bizalommal csapatunkhoz Szeged városában, és biztos lehet abban, hogy autója a legjobb kezekbe kerül majd! Profi szakemberek, korrekt árak és megbízhatóság egy helyen!