A lábtörlő, vagyis a szennyfogó szőnyeg modern is lehet

A modern lakberendezés egyre népszerűbb. Rengeteg lakásfelújítás és új házak épülése történt az elmúlt években. Vágyunk a szépre, az újra, a kényelmesre és praktikusra.

Az épített lakások száma 2021 első negyedévében közel 3000 volt Magyarországon, tízből négy lakást pedig felújítottak. A modernizációra való törekvés eléggé erős. Egy új lakásba sok új bútor, szőnyeg, lakástextil és lakásfelszerelési kiegészítő kell, hogy otthonossá is varázsoljuk.

Még be sem lépünk a házba, máris szükség lesz egy szép, új, modern lábtörlőre.

A lábtörlő köszönti vendégeinket és saját magunkat is minden egyes nap, ezért nem elhanyagolható a minősége és a kinézete. Egy jó minőségű lábtörlő már az előtt árulkodik rólunk, mielőtt benyitunk az ajtón. Lehet az gumi, kókusz, astroturf, vagy szövet, tisztának és szépnek kell lennie.

A kültéri lábtörlő óvja lakásunk tisztaságát. Illik mindig megtörölni benne cipőnk talpát még akkor is, amikor száraz az időjárás. Sem a por, sem a sár nem jut be a lakásba, ha erre odafigyelünk. A beltéri lábtörlő, úgynevezett szennyfogó szőnyeg pedig egy biztosíték arra, hogy a nem makulátlan lábbeli még egy rostán átessék. Általában az előszobában kap helyet, ahol levesszük a cipőinket.

Ugyanakkor a lábtörlő nem csak otthonunkban szolgálja a ház tisztaságát és higiéniáját, hanem az irodák, intézmények bejárata előtt is ildomosak. Esős, csapadékos időben különösen fontos a lábtörlők jelenléte. Főleg a nagy forgalmú helyeken van szükség egy sárfogó szőnyegre. Iskolák, óvodák, intézmények épületeinél, de lépcsőházak közlekedőiben is sokat tesz értünk. Az ilyen nagy forgalmú helyeken mindenképp masszív, erős, strapabíró lábtörlőre van szükség, aminek kopásállósága erősebb a lakossági lábtörlőjétől.

Szőnyeg
Szőnyeg

Egy jó lábtörlő meglazítja és leszedi cipőnk talpáról és oldaláról a szennyeződést.

Milyen lehet egy lábtörlő?

Elegáns, bohém, egyszerű egyszínű, vidám mintás, sötét, világos, vicces feliratú, egyedi, olcsó és minőségi is. A legnépszerűbb lábtörlő a Home feliratos és a Welcome feliratos, amelyek nagyon kedves fogadtatást nyújtanak a vendégeknek.

A lábtörlő nem csak a higiéniáért felelős, hanem a baleset megelőzésért is. 2:1

Ez főleg a csapadékos időben jelentős, amikor csúszóssá válik a hidegburkolat.

A lábtörlő tisztítása akkor a legegyszerűbb, amikor megszáradt. Ilyenkor könnyen leseperhető róla a piszok.
Kültérre olyan masszív, sűrű anyagú lábtörlőt tegyünk, amilyen például a drótrácsos lábtörlő, beltérre pedig elég egy szövet lábtörlő is.