A legjobb fordító bármikor áll a rendelkezésére

Az életben számos olyan alkalommal találkozhatunk, melyben hiába rendelkezünk idegen nyelvtudással, hiszen attól sokkal többre van szükségünk, mivel egyedi szakkifejezésekre kifejezésekre lehet szükségünk.

Fordító mindig jó választásnak bizonyul. A fordítóirodánk már több mint 10 éves fennállással büszkélkedhet, illetve stabil hátérrel és megbízható magas szaktudású szakemberekkel. Az általunk nyújtott szolgáltatást mindig dedikált szakfordítók végzik, melyre mindig biztosítanak kiszabott számlát, amely költséghelyre bontva és vállalati kedvezményekkel van ellátva. A visszatérő megrendelők részére a kedvezményeink nem csak az árakra vonatkoznak, hanem arra is, hogy mindig a leggyorsabb időn belül kapják képhez a dokumentumokat. Továbbá arra is van lehetőség, hogy a vállalatunkkal egy hosszú távú szerződést kössön, amely további extra kedvezményekre jogosítja fel a megrendelőt. A megrendelő részéről midig nagyon fontos, hogy gyors és pont munkát kapjanak, ellenben a mi részünkről pedig azt, hogy ennek minél jobban eleget tudjunk tenni. Továbbá nekünk az sem okozz gondot, ha külön egyedi kéréssel fordul hozzánk, mint pl. egy hétvégi munkavégzés.

Annak érdekében, hogy minden kérésnek eleget tegyünk mindig igyekszünk a gördülékeny munkavégzésre. Egy ilyen eset, hogy szakfordítóink együttes munkával garantálják a legrövidebb határidő betartását és a pontos munka elkészítését. A fordítás áráról mindig előre tájékozódhat, így nem kell, hogy azon aggódjon, hiszen minden egyes munka megkezdése előtt egy pontos ajánlatott küldünk a megrendelő számára, hogy mennyi is lesz a végösszeg. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel a +36 1 321 1516-os telefonszámon, illetve az info@lector.hu e-mail címen.