A legjobb redőnytokokkal és alumínium redőnyökkel várjuk!

Amennyiben eldöntötte, hogy időtálló és minőségi termékeket szeretne vásárolni, ami a redőnytok, illetve az alumínium redőny termékeket illeti, de a barátságos árak és a tapasztalat, a több éves szakmai ismeret is fontos szerepet játszik az Ön szemében, akkor nálunk a legjobb helyen jár ez ügyben, ugyanis cégünk készséggel áll rendelkezésére igényes és sokoldalú termékválasztékával.

Kínálatunkban megtalálható a vakolható alumínium redőnytok. Ennek kivitelezésére akkor van lehetőség, ha az épület átalakítása, építése során már előre kialakították annak helyét. Mivel csak kívülről szerelhető, így a vakolható redőnytok beépítését a külső vakolás előtt kell elvégezni. Tudni kell, hogy a vakolható változat a külső szigetelés síkjában található, avagy amellett, hogy esztétikus látványt biztosít, remek hő- és hangszigetelő is. A külső tokos redőny már minden esetben alkalmazható, ugyanis a külső redőnytok az ablak fölé kerül. Leginkább a nyílászárók cseréje esetén ajánlott, hiszen a régi és az új nyílászáró közti méretkülönbségből adódó eltérést a külső redőnytok tökéletesen eltünteti.

Természetesen a legjobb alumínium redőny termékeket is biztosítjuk, melyek rendkívül jó hőszigetelésűek, ami az alumínium alkatrészeknek és a hőszigetelő habbal töltött redőny lamelláknak köszönhető. Érdemes szem előtt tartani, hogy az alumínium redőnyökre sokkal hosszabb élettartam jellemző, mint a műanyagból készült társaiknál ez megszokott, továbbá felületük UV lakréteggel is el van látva. A kiváló alumínium redőny által növelheti a komfortérzetet otthonában, de emellett számos olyan pozitívummal rendelkezik, ami miatt a legjobb választás.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal és válogasson kedvére a legjobb termékek között, melyek hosszú időn át óvni fogják nyílászáróit, melyek kifogástalan komfortérzetet biztosítanak, melyek számos kiváló tulajdonságuk által leveszik a lábáról!