A legjobb utángyártott toner márkák itt!

Általános tévhit, hogy az utángyártott vagy újrahasznosított tonerek használata érvényteleníti a nyomtató garanciáját. Ez nem igaz. A nem OEM kazetták használata nem érvényteleníti a garanciát, és talán ez a legnagyobb mítosz a használatukkal kapcsolatban. Az OEM tonergyártók által küldött üzenet ijesztő taktikaként is értelmezhető, és ki hibáztathatja őket, amiért el akarják riasztani a vásárlókat egy olcsóbb terméktől?

Utángyártott toner márkák várják az onlinetoner.hu weboldalon ezért ha ön sem hisz a mítoszokban és megtekintené a teljes készletet keressen fel minket bátran. Szerencsére mi megadjuk azokat az információkat, amelyekkel megalapozott döntést hozhat a nyomtatójához megfelelő patronokról, majd a legjobb áraink felé irányítjuk. A fent tárgyalt mítosszal együtt jár az az elképzelés, hogy az utángyártott/újrahasznosított kazetta eltörik, megreped, szivárog, és ezért károsítja a nyomtatót. Mi mindent megteszünk annak biztosítására, hogy ne legyen probléma az általunk forgalmazott tonerekkel. Az utángyártott tonerek esetében alapvetően minőség-ellenőrzéssel újjáépítik őket, így biztosítva, hogy Ön bízhat az online vásárolt termékben. Sokan az újrahasznosított/újragyártott tonereket szerencsejátéknak tekintik. Csapatunk 100%-os elégedettségi garanciájával csökkenti a vásárlás kockázatát. Ha működési probléma adódik, kicseréljük vagy visszafizetjük – nincs kérdés!

Előfordulhat egy olyan folyamat, amikor valaki meglát egy terméket, amely azt állítja, hogy ugyanazt a munkát végzi, mint egy másik, de olcsóbban, és azt gondolja, hogy akkor ez biztos „nem lesz olyan jó”. Csapatunk, aminek tagjai több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az iparágban, mindig gond nélkül használták az utángyártott tonereket. Amennyiben többet tudna meg, keresse fel az onlinetoner.hu weboldalt.