A legjobb zsalu megoldások online!

A zsaluk ideiglenes vagy állandó formák, amelyekbe betont vagy hasonló anyagokat öntenek. Betonépítésnél a falimunkákat alátámasztják a zsaluformák.

Zsalu rendelhető a peri.hu weboldalra látogatva, tehát ha ön is keresi azt a helyet ahol a legolcsóbban juthat hozzá a legjobb minőségű zsalukhoz, akkor nézzen be hozzánk és garantáltan megtalálja amit keres. A zsalunak többféle típusa van: Hagyományos fazsaluzat: fából és rétegelt lemezből vagy nedvességálló forgácslapból készül. Könnyen előállítható, de nagyobb szerkezeteknél időigényes, a rétegelt lemez burkolat pedig viszonylag rövid élettartamú. Még mindig széles körben használják ott, ahol a munkaerőköltségek alacsonyabbak, mint az újra felhasználható zsaluzat beszerzésének költségei. Ez a zsalu legrugalmasabb típusa is, így még ott is használható, ahol más rendszereket használnak, bonyolult szakaszokon is használhatják. Mérnöki zsaluzási rendszer: Ez a zsaluzat fémvázas (általában acél vagy alumínium) előregyártott modulokból épül fel, és az alkalmazási (beton) oldalon a kívánt felületi szerkezetű anyaggal (acél, alumínium, fa, stb.) borítják be.

A zsalurendszerek két fő előnye a hagyományos fazsalukhoz képest az építés gyorsasága (a moduláris rendszereket gyorsan összecsavarozzák, rögzítik stb.) és az alacsonyabb életciklus-költségek, mert a nagy erőhatásoktól eltekintve a keret szinte elpusztíthatatlan, míg a burkolat ha fából készült néhány használat után cserélni kell, de ha a burkolatot acélból vagy alumíniumból készítik, a forma gondozástól és felhasználástól függően akár kétezer felhasználást is elérhet. A fémzsaluzatok jobban védettek a rothadás és a tűz ellen, mint a hagyományos fazsaluzatok. Újra használható műanyag zsaluzat is létezik.  Ezeket az összekapcsoló és moduláris rendszereket széles körben változó, de viszonylag egyszerű betonszerkezetek építésére használják. További részletekért és zsalu rendelésért keresse fel a peri.hu weboldalt.